Vind een top werkgever die fit!

Ook benieuwd of 1 van onze fans op onze hoofdtribune past bij jouw ambitie en persoonlijkheid? Bekijk onze top werkgevers waar wij mee samenwerken en of de cultuur past bij jouw als persoon, waar jij werkFUN van krijgt. Allemaal organisaties met een verschillend werkFUNdament, een eigen verhaal, met verschillende vakgebieden, in verschillende regio’s met functies en rollen.

Thiro Training

Zij geloven dat mensen met een verstandelijke beperking en autisme, net als iedereen de kans moeten krijgen om gezond en gelukkig door het leven te gaan!

Vind jij ook dat mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme de kans moeten krijgen om gezond en gelukkig door het leven te gaan? Zijn sport en gezonde leefstijl jouw passie en heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking of autisme?

Monkey Moves Utrecht

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. Ze zijn het fundament voor groei door beweging.

Zij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken en nieuwsgierigheid te prikkelen en dat de beste begeleiding in de juiste omgeving daar de perfecte voedingsbodem voor biedt.

Kinderparadijs Jansen en Jansen – Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern

Samen spelen, Samen leren

Kinderparadijs Jansen & Jansen staat al meer dan 20 jaar bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke kinderopvang. Een vertrouwde plek waar kinderen het gevoel en de ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn en te mogen opgroeien en ontwikkelen in hun eigen tempo en eigen manier. 

Sparren welke werkgever bij jou past?

Zoek jij naar een gave functie of rol in sport bewegen of gezondheid en je wilt graag binnenkomen bij onze top werkgevers in de sportbranche bij jou in de regio?

 Plan dan een spargesprek in dan gaan we dit rustig bespreken.

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid