Werken bij Monkey Moves Utrecht

Sportprofessionals willen werken bij Monkey Moves Utrecht

Monkey Moves Utrecht verzorgt een veelzijdig multisportprogramma op verschillende locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Het team geeft clublessen aan dreumesen, peuters, kleuters en basisschoolleerlingen in de leeftijd van 1,5 t/m 9 jaar.  Ze geven ook les op kinderdagverblijven en BSO’s. En in de schoolvakanties organiseren ze sportdagen en -kampen. Voor het allerleukste kinderfeestje kan je ook bij Monkey Moves Utrecht terecht!

Alles wat je moet weten over Monkey Moves Utrecht

Het verhaal van Monkey Moves Utrecht

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging.

Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken en nieuwsgierigheid te prikkelen en dat de beste begeleiding in de juiste omgeving daar de perfecte voedingsbodem voor biedt.

Door slim en schaalbaar samen te werken maken we impact op een groot maatschappelijk probleem, namelijk een toename aan zorgkosten en economische schade door de gevolgen van inactiviteit en overgewicht.

Wij als Monkey Move’ers geven zelf het goede voorbeeld. We bewegen veel en veelzijdig, leven gezond en zien tegenslagen als uitdagingen die we samen oplossen. Om ouders en kinderen mee te nemen gebruiken we de Monkey Moves 360 Methode® een wetenschappelijk geïnspireerd systeem voor groei en ontwikkeling.

Monkey Moves team

We zijn teamplayers! In een team is het geven en nemen. Mocht iemand in de problemen zitten dan staan we voor elkaar klaar. Met raad en daad. Een goed werkend team vraagt om samenwerking, daarom besteden we tijd en aandacht om het team soepel te laten draaien. Wij leren onze leden door sport en spel de kracht van samenwerken.

Groei

We inspireren en stimuleren ontwikkeling, vanuit een groei-mindset theorie. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij onszelf. Binnen onze organisatie gaan we altijd op zoek naar mogelijkheden om ieder zijn talenten tot bloei te laten komen.

Professioneel

Monkey Moves is een professionele organisatie. Enerzijds werken we met mensen die hun focus hebben bij sport en hun leven wijden aan het in beweging brengen van kinderen. Anderzijds mogen onze leden, klanten en (franchise)collega’s van ons verwachten dat we onze afspraken nakomen. Afspraak is afspraak. Een professional is ook leergierig en staat open om nieuwe dingen te leren en accepteert goed onderbouwde feedback. Een professional wil altijd het beste uit zichzelf en dus ook de organisatie halen.

Jouw Mogelijkheden

Er is enorm veel diversiteit in functies bij Monkey Moves Utrecht. Zo zetten Vestigingsmanagers en multisport trainers zich allemaal in voor de clublessen op verschillende locaties in Utrecht of ga je werken op de Monkey Moves BSO. Soms verzorg jij sportworkshops op locatie en bij de Monkey Moves events of de Monkey Moves School.Binnen Monkey Moves Utrecht kom je te werken in teams van ongeveer 12 collega’s waar je samen mee kan sparren en ontwikkelen. Door Monkey Moves beleid krijg je de mogelijkheid om op meerdere plekken jouw talent in te zetten.

Binnen de organisatie wordt veel aandacht geschonken aan persoonlijke coaching en ontwikkeling. ‘‘Je doet werk dat bij je past en waarin je je kunt ontwikkelen’’ – aldus één van de Multisport Trainers. Er zijn talloze opleidingsmogelijkheden, zo biedt Monkey Moves verschillende opleidings- en coachingtrajecten voor jou en het team.  Gelukkig staan de ervaren Monkey Move-ers ook altijd voor je klaar!

Monkey Moves Trainer

Als Moves Trainer ben jij verantwoordelijk voor het geven van de zorgvuldig ontwikkelde multisportlessen van Monkey Moves aan enthousiaste jonge ontdekkers. Jij bent het gezicht van onze impactvolle organisatie in de gymzaal. Na een interne opleiding en verschillende stages ga je zelfstandig aan de slag met kinderen van 1,5 tot 9 jaar en hun ouders.

Je begeleidt kinderen in hun ontdekkingsreis door de beweegwereld van Monkey Moves, stimuleert hun nieuwsgierigheid en biedt de optimale voedingsbodem voor hun ontwikkeling. Kortom, jij bent de sleutel tot hun groei en bloei.

Als je klaar bent om impact te maken en deel uit te maken van een beweging die gezondheid en vitaliteit bevordert, dan is deze rol perfect voor jou!

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager adem jij een beweegrijke lifestyle en wil jij die overdragen aan jonge kinderen. Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van multisport voor zo veel mogelijk kinderen tussen 1,5 en 9 jaar in jouw regio. Jij bent het aanspreekpunt voor alle Monkey Moves medewerkers binnen de franchiseregio waarin jij werkt. Je hebt ervaring met sportlessen geven aan kinderen en springt hier en daar graag bij in de gymzaal. Je bent zelfstandig en houdt van een beetje afwisseling en flexibiliteit. Als je klaar bent om impact te maken en deel uit te maken van een beweging die gezondheid en vitaliteit bevordert, dan is deze rol perfect voor jou!

Meer weten?

Klinkt een baan bij Monkey Moves Utrecht jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden?

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons mailen of gelijk een afspraak inplannen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken.

Neem contact op met Allard via: