Pedagogisch medewerker sport en vacatures

 

Wil jij na jouw cios, sport en bewegen, alo of sportkunde opleiding werken als pedagogisch medewerker sport of sportleider in de kinderopvang? Veel kinderopvang organisaties bieden jou mooie uitdagingen met een tal van openstaande vacatures en sportvacatures voor pedagogisch medewerkers sport.

Samen met andere pedagogisch medewerkers in jouw team ben je verantwoordelijk voor verschillende pedagogische werkzaamheden. Van het ophalen van de sportieve kinderen, samen eten tot het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten voor kinderen van 4-12 jaar.

Het vacature aanbod voor pedagogisch medewerker sport is zeer divers. SportUnie werkt samen met verschillende kleine en grote werkgevers in de kinderopvang. Het voordeel is dat wij zonder belangen jou kunnen ondersteunen en adviseren welke vacature pedagogisch medewerker sport beschikbaar zijn en waar jij bij past.

 

Pak die kans bij een parttime vacature pedagogisch medewerker sport

Veel werkzoekende sportprofessionals  en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een fulltime baan. Minimaal 36 uur horen wij vaak!

Dat zou super zijn! Bij werk in de kinderopvang en bso is het mogelijk om 36 uur te werken wanneer jij ook bevoegd bent om op een KDV te werken. Met met een aanvullende sportopleiding cios, sport en bewegen 3/4, alo of sportkunde is dat mogelijk.

Heb jij alleen een sportopleiding gedaan, of zit jij in het 3e jaar van jouw HBO sportopleiding, dan mag jij werken als pedagogisch medewerker sport op een BSO.

Meestal zijn de uren van 13:30 – 18:30 uur, vaak op maandag, dinsdag en donderdag en is het makkelijk te combineren met het schoolrooster als je als invaller gaat werken als sportstudent.

Pak gewoon die kans om parttime als pedagogisch medewerker sport te werken! Werkervaring opdoen, met kinderen werken, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef duidelijk bij de werkgevers aan dat jij genoodzaakt bent om naast de werkzaamheden als pedagogisch medewerker sport of sportleider sportbso ander werk moet verrichten.

Bespreek dus bij een parttime baan met de werkgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het werkrooster. Vergeet niet dat de werkgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jou graag in dienst wil hebben.

 

Zoek jij een: