Buurtsportcoach vacatures

Ben jij op zoek naar buurtsportcoach vacatures? Wil jij na jouw sportopleiding werken of een baan als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris of verenigingsondersteuner? Goed nieuws!

Inschrijven Gratis vacature nieuwsbrief SportUnie

Op Sportunie staan geregeld mooie buurtsportcoach vacatures van gemeenten, sportbedrijven, sportservicebureau`s. Kortom het aantal vacatures buurtsportcoach en combinatiefunctionaris is zeer positief!

Als spin in het web, ben jij natuurlijk de operationele en beleidsmatige zelfstandige professional die aan de touwtjes trekt en verbindingen legt tussen verschillende organisaties zoals: sportverenigingen, onderwijs, kinderopvang, welzijn, gezondheidszorg en diverse sportpartners en sport- en beweegaanbieders. Fantastisch toch!

Het afgelopen jaar zijn er dan ook veel mogelijkheden ontstaan voor afgestudeerde en ervaren cios, sport en bewegen, sportkunde en ALO professionals die het werkveld betreden in loondienst als freelancer of ZZP-er. Veel gemeenten, sportservicebureau, sportbedrijven, scholen, kinderopvang en zwembranche organisaties en instanties hebben buurtsportcoach, combinatiefunctie vacatures , opdrachten openstaan, omdat ze gebruik maken van de Brede Regeling Combinatiefuncties.

Het opdrachten aanbod voor buurtsportcoaches, combinatiefuncties en sportregisseur is hierdoor erg divers. Door deze brede regeling combinatiefuncties ontstaan er fulltime en parttime vacatures. 

Tips voor het maken van een CV? Klik hier!

Pak die kans als buurtsportcoach met de buurtsportcoach vacatures.

Veel werkzoekende sport- en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een fulltime baan. Minimaal 32 uur horen wij vaak! Terecht natuurlijk, maar waar verschillende werkgevers samenkomen en binnen de brede regeling vacatures voor buurtsportcoach en combinatiefuncties creëren, is dit niet altijd haalbaar door verschillende belangen.

Pak gewoon wel die kans om een paar uur als buurtsportcoach te werken en solliciteer op de buurtsportcoach vacatures! Werkervaring opdoen, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef wel duidelijk bij de werkgevers aan dat jij genoodzaakt bent om naast de werkzaamheden als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris, andere opdrachtgevers te zoeken om werkzaamheden te verrichten, om je rekeningen te betalen.

Bespreek dus bij een parttime baan met de opdrachtgever,werkgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het inplannen van het rooster. Vergeet niet dat de werkgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jouw expertise graag willen inzetten.

Zoek jij vacatures in loondienst?

 Schrijf je in als zzp sportprofessional

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid