Over SportUnie

Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

 

2 positieve belevingen…..in 1 keer!

 

Waarom SportUnie?

Wij streven ernaar dat “mensen” (klanten) BLIJ worden van onze actieve, sportieve en gezonde activiteiten. Dat klanten fans van SportUnie worden en terugkomen. Dat fans ons bejubelen binnen bedrijven, op scholen, in de kinderopvang, op de buitenschoolse opvang, door ouders op het schoolplein of op straat. SportUnie wil dat klanten 2 positieve belevingen in 1 keer ervaren! Heel simpel. 1-2tjes maken

 

Hoe bereiken we 2 positieve belevingen?

Door gewoon te communiceren en klanten vooraf tevreden te stellen. Door even op de stoel van de klant te gaan zitten en mee te denken. Een positieve beleving creëren, waar je blij van wordt! Niets meer, niets minder.

Door samen te werken met specialisten, sporttrainers, coaches, sportorganisaties en sportbonden die op een veilige, transparante, respectvolle, betrouwbare, loyale en persoonlijke manier hun expertise inzetten tijdens de actieve belevingen. Eigenlijk zoals het hoort!

Dé basis om telkens te streven naar 2 positieve belevingen is het gezamenlijk denken en doen richting de klant, waarbij respect en oprechte aandacht onmisbaar zijn.

Door goede actieve, sportieve en gezonde activiteiten te combineren met deze normale en klantgerichte omgangsvormen is het in de afgelopen 3 jaar snel gegaan. Na de beginfase vanuit regio Utrecht zijn onze activiteiten voor Kinderopvang en BSO als een olievlek uitgebreid over Nederland. Nu is de tijd gekomen om nieuwe stappen te gaan maken en nieuwe fans in het onderwijs en het bedrijfsleven te bedienen.

 

Wat doen wij

 

Meerwaarde bieden door te fungeren als aanspreekpunt bij de organisatie van sportactiviteiten die:

– de klant blij maakt met het uit handen nemen van werkzaamheden VOOR de activiteit

– de klant blij maken TIJDENS de activiteit! Door het inzetten van een pool van sportspecialisten.