Over SportUnie

Over SportUnie

Bij SportUnie koppelen we talentvolle sportieve kandidaten aan bedrijven, gemeenten, kinderopvangorganisaties en onderwijsinstellingen die naar ze op zoek zijn. We werven actief, kennen de branches goed, werken transparant en persoonlijk en bieden van start tot finish ondersteuning in het gehele proces.

 

Actieve werving

We onderscheiden ons van andere vacaturesites door actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Zowel in onze eigen database als daarbuiten. Hierdoor zijn we in staat om een groot aantal relevante en gemotiveerde sollicitanten te vinden. En de organisaties waar we mee samenwerken vervolgens toptalent kunnen laten aannemen.

 

Transparent en deskundig

Wij zijn géén werving-en-selectiebureau en detacheren geen werknemers! Bij SportUnie werken we transparant. Dit houdt in dat opdrachtgevers open cv’s ontvangen en kandidaten vanaf het begin weten bij welk organisatie ze solliciteren. Dat werkt voor beide partijen prettig. Doordat we ons specifiek richten op vakleerkrachten LO, Pedagogisch Medewerkers en Sportkundigen kennen we alle ins-and-outs van ons werkveld. We weten precies wat er speelt in de branche (en elke niche daarbinnen) en kunnen daardoor deskundig en selectief op zoek naar de beste kandidaat.

 

Service

Na het onder de aandacht brengen van de vacature(s) houdt onze service niet op. Ook tijdens het sollicitatieproces bieden we constant begeleiding – zowel richting kandidaten als opdrachtgever. We handelen bovendien alle administratieve rompslomp af voor de opdrachtgevers waarmee we samenwerken. We laten kandidaten zien wat er allemaal te vinden is en hoe ze mooie stappen vooruit zouden kunnen zetten in hun carrière.

 

Samen vooruit

We vinden het belangrijk dat alle partijen erop vooruit gaan. Opdrachtgevers helpen we met het invullen van de vacature door ze aan precies de mensen voor te stellen die ze zoeken en bij ze passen. Tegelijkertijd ondersteunen we kandidaten door ze een stap vooruit te brengen in hun carrière. De perfecte match dus.