Vacatures medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen

Wil jij na jouw cios, sport en bewegen, alo of sportkunde opleiding werken als een pedagogisch medewerker sport of sportleider in de kinderopvang, gecombineerd met werkzaamheden in het onderwijs?

Maak een account aan en wij helpen jou aan een top werkgever

Veel kinderopvang organisaties bieden jou mooie uitdagingen met een tal van openstaande opdrachten en kinderopvang vacatures voor medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen. Van het verzorgen van sportclinics op verschillende vestigingen tot pedagogische werkzaamheden op en vaste BSO, icm werkzaamheden in en rond de school, alles is mogelijk.

Met andere pedagogisch medewerkers in jouw team ben je samen verantwoordelijk voor verschillende pedagogische werkzaamheden. Van het ophalen van de sportieve kinderen, samen eten tot het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten voor kinderen van 4-12 jaar.

Het vacature, opdrachten aanbod voor pedagogisch medewerker sport is zeer divers. Bij SportUnie zijn verschillende kleine en grote werkgevers in de kinderopvang en onderwijs aangesloten die werkFUN van medewerkers nastreven.

Wij helpen jou bij het zoeken naar een werkgever die past bij jou als persoon en vooral wat jij graag wil.

Het voordeel is dat wij zonder belangen jou kunnen ondersteunen en adviseren welke vacature of opdracht pedagogisch medewerker sport beschikbaar zijn.

Pak die kans als medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen

Veel werkzoekende sportprofessionals  en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een 36 urige werkweek horen wij vaak!

Dat zou super zijn! Bij werk in de kinderopvang en bso is het mogelijk om 36 uur te werken wanneer jij ook bevoegd bent om op een KDV te werken. Met een aanvullende sportopleiding cios, sport en bewegen 3/4, alo of sportkunde is dat mogelijk. Heb je alleen een sportopleiding dan kun je alleen op een sport bso terecht voor een leuke gave baan.

Meestal zijn de uren van 13:30 – 18:30 uur, vaak op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag en is het makkelijk te combineren met andere werkzaamheden bij andere opdrachtgevers en werkgevers in de ochtend zoals school.

Pak gewoon die kans om werkervaring op te doen, met kinderen te werken, netwerk op te bouwen, collega`s leren kennen en te leren is voor jouw toekomst van belang.

Zoek jij werk? Bekijk de vacatures op SportUnie

Of maak een afspraak, dan maken we kennis en leggen we alles uit.

Afspraak inplannen

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid