Werken bij Kinderparadijs Jansen en Jansen

Sportieve Pedagogisch Medewerkers worden gezien!

 

Kinderparadijs Jansen & Jansen staat al meer dan 20 jaar bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke kinderopvang in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Een vertrouwde plek waar kinderen het gevoel en de ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn en te mogen opgroeien en ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Bij Kinderparadijs Jansen en Jansen mag je zijn wie je bent, want Elk kind is Uniek!

Alles wat je moet weten over Kinderparadijs Jansen en Jansen

Het verhaal van Kinderparadijs Jansen en Jansen

Ook in 2001 was er al een tekort aan kinderopvang in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn en De Meern en hebben eigenaren, Dorien en Patrick,( zie foto ) besloten zelf de regie te nemen over de opvang van onze toen net geboren oudste dochter Yentl. Saar en Plien volgden in 2003 en 2007. Ook zij zijn ‘groot’ geworden bij Jansen & Jansen.

Inmiddels noemen zij Kinderparadijs Jansen & Jansen hun uit de hand gelopen hobby. Groei van de organisatie is nooit ons doel geweest. Ze hebben een paar mooie kansen gekregen en met beide handen aangepakt. Een aantal kansen hebben ze bewust laten liggen omdat zij vinden dat er een balans moet zijn tussen wat je kan en wat je wilt.

Zij willen vooral knusse, gezellige en persoonlijke kinderopvang verzorgen en beiden hebben zij de ambitie om de beste te zijn en te blijven in wat wij doen. Belangrijker nog dan hun prestatie is de prestatie die het fantastische team levert. Zij bepalen uiteindelijk onze kwaliteit, waarbij het onze taak is alle randvoorwaarden tot in de puntjes te verzorgen en te zorgen dat Kinderparadijs Jansen & Jansen een fijne plek is voor Kinderen, Medewerkers én Ouders.

Wat Kinderparadijs Jansen & Jansen bijzonder maakt

Kinderopvang is booming, de markt is volop in beweging en organisaties worden groter en groter. Kinderparadijs Jansen & Jansen kiest er bewust voor klein te blijven, de enige ambitie is en blijft de groei en ontwikkeling van ‘hun’ kinderen. Zij komen bij ons altijd op de 1e plaats. De succesfactor van de ambitie is ons team van vaste medewerkers met een schil van vaste flexmedewerkers die ook allemaal in dienst zijn van Kinderparadijs Jansen & Jansen.

Als er altijd een bekend gezicht aanwezig is zorgt dat voor vertrouwen bij kinderen en bij ouders, het zorgt zeker ook voor een prettig werkklimaat voor pedagogisch medewerkers. Kinderen en ouders kennen ons en andersom kennen wij onze kinderen en ouders, dat maakt dat op alle locaties een ontspannen en gezellige sfeer hangt. Die ontspannen sfeer is er ook altijd op onze regelmatig terugkerende tuinfeesten, BSO diners en Opa en Oma dagen. Legendarisch en altijd super gezellig zijn ook onze verkleedfeesten voor personeel en aanhang.

Kinderparadijs Jansen & Jansen: Daar voelt iedereen zich ‘thuis.

Jouw mogelijkheden

Bij Kinderparadijs Jansen en Jansen staan de pedagogische werkzaamheden altijd op 1. Een goede pedagogisch medewerker worden, waarbij je blijft groeien staat centraal. Wanneer jij stap voor stap beter wordt in het vak, komen er extra uitdagingen en verantwoordelijkheden bij die op maat worden gemaakt bij jou als persoon. Activiteitenplannen en organiseren tot leuke nieuwe vakantiethema`s uitwerken het kan allemaal.

Meerdere collega`s hebben interne stappen gemaakt in de organisatie, waardoor ze al lang als vast team werken bij Kinderparadijs Jansen en Jansen. Dit is heel uniek!

Pedagogisch Sportmedewerker

Als pedagogisch medewerker Sport BSO werk jij in basisgroepen zodat jij makkelijker voor de kinderen activiteiten kunt aanbieden die passen bij hun leeftijd. Deze activiteiten kunnen op verschillende maniren worden vorm gegeven. Van sport en spel, tot muziek of cultuur.

De kinderen moeten FUN hebben, blij worden met jou als pm-er die snapt wat de kids heel erg leuk vinden. Met 4 andere toppers ben jij hier verantwoordelijk voor! Hoe gaaf is dat.

Op een prachtige locatie met tal van sport en speelmogelijkheden kun jij gebruik maken van de voetbalvelden, maar ook mag je gebruik maken van het jeugd honkbalveld, het beachvolleybalveld en van de tennisbanen. Om de hoek ligt het prachtige Maximapark dus ook daar wordt, bv in de Bosspeeltuin, menig uurtje door jou doorgebracht. Jij streeft er naar om elke dag lekker buiten te zijn en mocht het weer het echt niet toestaan dan heb jij het hele jaar door op Maandag Dinsdag en Donderdag de prachtige sporthal tot je beschikking. De sporthal wordt ook vooral gebruikt voor workshops zoals breakdance, musicallessen, capoeira, kenpo, kickboxen, tennis, badminton.

Meer weten?

Klinkt een baan bij Kinderopvang Jansen en Jansen jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden?

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons mailen of gelijk een afspraak inplannen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken.

Neem contact op met Allard via: