Waarom SportUnie?

SportUnie wil dé sportvacaturesite van sportief Nederland worden! Waar studenten, starters en ervaren werkzoekenden geïnspireerd worden om te solliciteren op functies van sportieve werkgevers. SportUnie is een kruising tussen een vacaturebank en een werving en selectiebureau. Kies je voor het plaatsen van vacatures per keer, dan plaatsen en promoten wij ze. Kies je voor het Actief Zoek Pakket, dan gaan we een stapje verder. Wij onderscheiden ons door in gespecialiseerde teams van SportBusiness Agents en TalentScouts proactief en gericht op zoek te gaan naar kandidaten voor jullie openstaande vacatures. 

Specialist in Sportgerelateerde banen

Wij houden ons bezig met sportgerelateerde banen in de sport, beweeg en gezondheidsbranche. Wij weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, kennen de laatste ontwikkelingen en zijn een gedegen sparringpartner voor jou. Door onze ervaring, kennis en persoonlijke benadering weten we wat werkt bij het binnenhalen van een kandidaat en wat niet.

Open en transparant 

Daarnaast onderscheiden wij ons van werving- en selectiebureaus doordat er gewoon rechtstreeks contact is tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij krijgt open cv’s en de kandidaat weet vanaf het begin al voor welk bedrijf hij kiest. Wel zo open en transparant toch?

Proactief zoekteam

SportUnie is de enige sportvacaturesite met een eigen zoekteam van SportBusiness Agents en TalentScouts gekoppeld aan een specifieke sector. Dit team gaat via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief in gesprek met potentiële kandidaten passend bij jouw vacature. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden: mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging.

Alle zorg uit handen

SportUnie neemt administratief werk uit handen, waaronder het plaatsen van de vacatures en het afwijzen van de kandidaten die niet door uw selectie komen. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar. Ons team zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!

Lagere prijzen

SportUnie is gemiddeld veel goedkoper dan andere werving- en selectiebureaus! Bovendien betaal je alléén voor een kandidaat wanneer je zelf besluit om deze door ons aangedragen kandidaat in dienst te nemen.

Vacature plaatsen

 € 59,00 per vacature excl. btw
  • Vacature plaatsen
  • Promoten via SportUnie netwerk, Twitter, Linkedin,
  • Sollicitaties ontvangen

Actief Zoek Pakket

Tarief op maat per aanname excl. btw.
  • Vacatures plaatsen
  • Promoten via SportUnie netwerk, Twitter, Linkedin
  • Sollicitaties ontvangen
  • Exclusieve mailing binnen ons netwerk
  • Betaal per kandidaat per aanname
  • No Match No Pay
  • Exclusieve werving met ons team
Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid