Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie ( Allard Ganzevles en aangesloten SportRecruiters ) helpt organisaties in sport bewegen en gezondheid met het aantrekken van sportieve sollicitanten! Een plek waar studenten, starters en ervaren professionals geïnspireerd worden door aangesloten SportRecruiters om te solliciteren op functies en rollen bij onze opdrachtgevers. In de branches:

Sport en Onderwijs

Sport en Kinderopvang / BSO

Sport Fitness en Gezondheid

Sport Zorg en Welzijn

Sport en Vereniging

Sport en Zwembranche

Sport en Overheid

Onze missie

Wij geloven in een eerlijke, transparante sport, beweeg en gezondheidsbranche waarin profit- en non-profit organisaties streven naar inkomenszekerheid voor professionals. Door een onafhankelijke verbindende positie in te nemen kunnen wij werkgevers en werknemers verenigen. Hierdoor ontstaan er duurzame ontwikkelkansen en groeikansen voor iedereen. 

Hoe verenigen wij?

Onze SportRecruiters voeren spargesprekken met latent werkzoekende kandidaten, maken een APK ( Ambitie Persoonlijkheid en Kennis) rapportage, waarbij we de personal branding van de sollicitant verenigen met de employer branding van de werkgever. Via onze kernwaarden streven wij naar tevreden opdrachtgevers en sportfans, die in de toekomst ook graag terugkomen bij SportUnie voor een nieuwe stap in hun carrière.

Onze kernwaarden

  1. We zijn open, eerlijk en betrouwbaar
  2. Contact is persoonlijk, gebaseerd op gelijkheid en loyaliteit
  3. We leveren RESPECT naar kandidaten, oud werkgevers en opdrachtgevers  
  4. We ontwikkelen en sparren voor en met de klant
  5. Verandering is onderdeel van SportUnie
  6. Persoonlijke groei is het doel 

Groot netwerk

SportUnie heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk is zo groot geworden door het inzetten van SportRecruiters door heel NL, die de verbindingen, lokaal en provinciaal leggen. Door gebruik te maken van de opgebouwde SportUnie community kunnen wij organisaties helpen bij het vinden van sollicitanten.