Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie is in 2014 opgericht door Allard Ganzevles met de ambitie om verbindingen en bruggen te slaan tussen vraag en aanbod van specifieke sportprofessionals en opdrachtgevers.

Door het organiseren van sportactiviteiten, sportprogramma`s van 2014 – 2019 voor bedrijven, gemeenten, scholen en kinderopvangorganisaties, uitgevoerd door sportprofessionals hebben wij een groot SportUnie Netwerk opgebouwd. Dit opgebouwde netwerk van sport- en beweegprofessionals helpen wij bij het vinden van goede opdrachtgevers.

Vanaf 2020 wijzen wij  stap voor stap opdrachtgevers, freelance sportprofessionals de weg in de wereld van de sport, bewegen en gezondheid.

SportUnie is een goede plek waarop opdrachten voor deze doelgroepen zo volledig en informatief mogelijk worden geplaatst.

Allereerst onze missie en visie

Wij geloven in een eerlijke, transparante arbeidsmarkt waarin freelance en zzp professionals, waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties in sport, bewegen en gezondheid. Wij streven naar eerlijke ontwikkel kansen voor iedere freelance sportprofessional. 

Daarom?

Groeien wij naar een groot verbindend, inspirerend, persoonlijk en transparant netwerk voor freelancers en ZZP -ers in sport, bewegen en gezondheid, waarbij talentvolle startende ondernemers tot ervaren sportprofessionals (fans) met passie voor sport, gezondheid en bewegen het juiste werk of sportklus vinden bij onze klanten (fans) en visa versa.

 

Maar hoe zorgen wij er nou voor dat freelancers en opdrachtgevers “fans” worden van SportUnie?

Bekijk het platform SportUnie als een voetbalstadion!                    

“De fans (werkgevers, professionals) van SportUnie kijken actief naar de spelers van SportUnie!”

 

SportUnie streeft een organisatiemodel na dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat opdrachtgevers, freelancers en ZZP-ers in de sport bovenaan staan en vanaf de tribune neerkijken op de spelers (werknemers, ambassadeurs) van SportUnie. Op deze wijze kunnen wij transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk zijn en opdrachtgevers en sportprofessionals “entertainen”.

 

Wij geloven dat juist opdrachtgevers en professionals hier heel blij van worden en dit winst oplevert.

 

Wat willen we bij SportUnie bereiken?

SportUnie wil blije gezichten en tevreden fans, die telkens weer  terugkomen om te zoeken naar een freelancer, ZZP-er of opdracht.

Ons dagelijks werk bestaat uit het verbinden van freelance sportprofessionals aan werkgevers. Dit doen we vanuit een organisatie waar we gelukkig en op een realistische competitieve manier aan het werk zijn.

Om het bovenstaande mogelijk te maken, hebben we 5
waarden:

1. We zijn open en transparant
2. Contact is persoonlijk en gebaseerd op gelijkheid en loyaliteit
3. We leveren goede support naar onze fans
4. We ontwikkelen voor en met opdrachtgevers en sportprofessionals
5. Verandering is deel van SportUnie