Over ons

Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

 

Allereerst onze missie en visie

Wij geloven in een eerlijke, transparante arbeidsmarkt waarin professionals en  studenten waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties in sport, bewegen en gezondheid. Wij streven naar eerlijke ontwikkel kansen voor iedere student of sportprofessional. 

Daarom?

Willen wij de grootste verbindende, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve bemiddelaar van sportief Nederland worden, waarbij talentvolle studenten tot ervaren sportprofessionals (fans) met passie voor sport, gezondheid en bewegen de juiste sportstage of werk vinden bij onze klanten (fans) en visa versa.

Maar hoe zorgen wij er nou voor dat kandidaten en klanten “ambassadeurs” en “fans” worden van SportUnie?

Juist door het anders te doen!

 

Bekijk de SportUnie organisatie als een voetbalstadion!                    

“De fans (werkgevers, professionals en studenten) van SportUnie kijken actief naar de spelers van SportUnie!”

 

 

SportUnie streeft een organisatiemodel na dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat klanten en kandidaten bovenaan staan en vanaf de tribune neerkijken op de spelers (werknemers, ambassadeurs) van SportUnie. Op deze wijze kunnen wij transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk (in verschillende posities en rollen) zijn en de klanten en kandidaten entertainen. Wij geloven dat juist de klant en kandidaat hier heel blij van worden en dit winst oplevert.

Sportunie gaat er vanuit dat onze spelers logisch kunnen nadenken, gebruik maken van de eigen sterke kanten en die van de teamleden. Zo kan een goed team zichzelf sturen. Bij SportUnie werken dan ook goede, slimme, sportieve en creatieve collega ambassadeurs met allemaal 1 gelijk fundament: We hebben passie voor sport, willen graag winnend leren, durven te delen en vooral te verliezen!

Wat willen we bij SportUnie bereiken?

SportUnie wil blije gezichten en tevreden fans voor, tijdens en na de sollicitatie.

Dat klinkt simpel, maar dit betekent dat we bij alles wat we doen, kijken of het slimmer, beter en vriendelijker kan. Ons dagelijks werk bestaat uit het verbinden van sportprofessionals aan werkgevers. Dit doen we vanuit een organisatie waar we gelukkig en op een realistische competitieve manier aan het werk zijn.

Om het bovenstaande mogelijk te maken, hebben we zes
waarden gedefinieerd:

1. We zijn open en transparant
2. Contact is persoonlijk en gebaseerd op gelijkheid en loyaliteit
3. We leveren goede support naar onze klanten, sportprofessionals en kandidaten
4. We ontwikkelen voor en met de klant en kandidaat
5. Verandering is deel van SportUnie
6. Persoonlijke groei is het doel