Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie is in 2014 opgericht met de ambitie om verbindingen en bruggen te slaan tussen werkzoekende professionals in de sport, beweeg en gezondheidsbranche en verschillende werkgevers.

Wij willen het onafhankelijke werving en selectiebureau van sportief Nederland worden! Waar studenten, starters en ervaren professionals geïnspireerd worden om te solliciteren op functies van onze opdrachtgevers in sport, bewegen en gezondheid.

Hoe?

De TalentScouts voeren spargesprekken met werkzoekenden en opdrachtgevers, waarbij we de personal branding van de kandidaat en employer branding van de werkgever uitleggen en matchen. Via onze kernwaarden streven wij naar tevreden opdrachtgevers en sportfans, die in de toekomst graag terugkomen bij SportUnie voor het vinden van een nieuwe collega of een nieuwe stap in de sportcarrière.

Groot netwerk

SportUnie heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk is zo groot geworden door het inzetten van SportBusiness Agents en TalentScouts door heel NL, die de verbindingen, lokaal en provinciaal leggen. Door gebruik te maken van de opgebouwde SportUnie community kunnen wij professionals helpen bij het vinden van droombanen bij onze opdrachtgevers.

Onze missie

Wij geloven in een eerlijke, transparante sport, beweeg en gezondheidsbranche waarin sportprofessionals inkomenszekerheid hebben en zo waarde kunnen blijven toevoegen aan profit en non-profit organisaties in sport, bewegen en gezondheid. Zo streven wij een onafhankelijke verbindende positie na om werkgevers en werknemers te verenigen waarbij er duurzame ontwikkelkansen en groeikansen ontstaan voor iedereen.

SportUnie en rollen.

SportUnie gebruikt een organisatiemodel dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat klantrelaties in de sport, bewegen en gezondheid samen kritisch zijn en vanaf de tribune kijken op de spelers (Sportbusiness Agents, TalentScouts en TalentCoaches) van SportUnie in het werkveld. Op deze wijze kunnen wij in de toekomst transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk blijven en werkgevers en sportprofessionals “entertainen naar werk” in alle provincies.

SportUnie | Sport Vacatures | Academy | Services