Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie ( Allard Ganzevles) helpt topwerkgevers in sport en bewegen met het aantrekken van de beste sportieve sollicitanten die opzoek zijn naar meer werkfun bij een nieuwe werkgever.

SportUnie creëert die plek waar studenten, starters en ervaren sportprofessionals door onze unieke werkwijze geïnspireerd worden om te kiezen voor nieuwe WerkFun bij 1 van onze topwerkgevers in de branches:

Sport en Onderwijs

Sport en Kinderopvang / BSO

Sport Fitness en Gezondheid

Sport Zorg en Welzijn

Sport en Zwembranche

Onze missie

Zoveel mogelijk professionals in sport en bewegen helpen aan meer werkfun, door de sportprofessionals in contact te brengen met de beste werkgevers die streven naar inkomenszekerheid, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke groei voor sportprofessionals.

Onze unieke werkwijze

Door onze unieke werkwijze in te zetten weten wij kandidaten te vinden, te verleiden en te boeien voor onze klantrelaties in sport, bewegen en gezondheid.

Benieuwd naar die unieke werkwijze? Ga in gesprek met Allard

Door ons aan de kernwaarden te houden, streven wij naar tevreden opdrachtgevers en professionals die terugkomen voor een nieuwe stap in hun carrière of groei van de organisatie. ( #SportUniefans )

Onze kernwaarden

  1. We zijn open, eerlijk en betrouwbaar
  2. Contact is persoonlijk, gebaseerd op gelijkheid en loyaliteit
  3. We leveren RESPECT naar kandidaten, oud werkgevers en klantrelaties
  4. We ontwikkelen en sparren voor en met de klant
  5. Verandering en groei is onderdeel van SportUnie
  6. Persoonlijke groei is het doel 

Groot netwerk

SportUnie heeft door de jaren heen een van de grootste netwerken opgebouwd in de sport. Dit netwerk is zo groot geworden door gebruik te maken van de #SportUniefans die door heel NL, de verbindingen, lokaal en provinciaal naar SportUnie leggen. Door gebruik te maken van deze opgebouwde SportUnie community kunnen wij professionals helpen bij het vinden van werkgevers.