Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie ( Voorheen SportInterest ) is in 2009 opgericht door Allard Ganzevles met de ambitie om verbindingen en bruggen te slaan tussen mensen in de sport, beweeg en gezondheidsbranche.

Binnen diverse gebieden breng ik vraag en aanbod van werkzoekenden, werkgevers, professionals en ondernemers in sport, bewegen en gezondheid bij elkaar.

  • SportUnie Vacatures: Vraag en aanbod op arbeidsmarkt, werkgevers en professionals in loondienst of zzp.
  • SportKlus: Service voor werkgevers om in contact te komen met ondernemende sportaanbieders.

Groot netwerk

Door het organiseren van sportactiviteiten, sportprogramma`s van 2009 – 2019 voor bedrijven, gemeenten, scholen en kinderopvangorganisaties, uitgevoerd door sportprofessionals heb ik een groot SportUnie Netwerk opgebouwd. Dit opgebouwde netwerk van sport- en beweegprofessionals help ik nog steeds bij het vinden van goede opdrachtgevers en werkgevers.

Mijn missie en visie

Ik geloof in een eerlijke, transparante sport, beweeg en gezondheidbranche waarin professionals ( loondienst, freelance, zzp), waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties. Ik streef een onafhankelijke verbindende positie na om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, waarbij er ontwikkelkansen ontstaan voor verschillende partijen.

SportUnie in de toekomst

SportUnie werkt aan een organisatiemodel dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat klanten in de sport, bewegen en gezondheid samen kritisch zijn en vanaf de tribune kijken op de spelers (werknemers) van SportUnie in het werkveld. Op deze wijze kunnen wij in de toekomst transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk blijven en werkgevers en sportprofessionals “entertainen” in alle provincies.

Wat wil ik met SportUnie bereiken?

SportUnie wil blije gezichten en tevreden fans, die telkens weer terugkomen om te zoeken naar een nieuwe werknemer, freelancer, ZZP-er, een vacature, opdracht, opleiding of mooi product.

Ik wil dat SportUnie stap voor stap het grootste verbindende platform wordt van Nederland, waar vraag en aanbod samen komt in sport, bewegen en gezondheid.

SportUnie | Sport Vacatures | Academy | Services