Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie is in 2014 opgericht door Allard Ganzevles met de ambitie om verbindingen en bruggen te slaan tussen werkzoekende professionals in de sport, beweeg en gezondheidsbranche en verschillende werkgevers.

SportUnie wil dé sportvacaturebank en het werving en selectiebureau van sportief Nederland worden! Waar studenten, starters en ervaren werkzoekenden geïnspireerd worden om te solliciteren op functies van werkgevers in sport, bewegen en gezondheid.

SportUnie wil blije gezichten, met tevreden werkgevers en werkzoekende fans, die terugkomen bij SportUnie voor zowel een nieuwe collega als een nieuwe stap in hun sportcarrière.

Binnen 24 categorieën brengen wij met ons team vraag en aanbod van werkzoekenden, werkgevers, professionals en ondernemers in sport, bewegen en gezondheid bij elkaar.

Dit doen we via onze SportUnie vacaturebank en ons team van Sportbusiness Agents en TalentScouts.

Groot netwerk

SportUnie heeft door de jaren heen ( 2009 – 2019 ) een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk is het afgelopen 2 jaar nog groter geworden door het inzetten van SportBusiness Agents en TalentScouts door heel NL, die de verbindingen, lokaal en provinciaal leggen. Dit opgebouwde netwerk en de ingeschreven sport- en beweegprofessionals helpen wij bij het vinden van  droombanen bij opdrachtgevers en werkgevers.

Onze missie en visie

Wij geloven in een eerlijke, transparante sport, beweeg en gezondheidsbranche waarin professionals ( loondienst, freelance, zzp), waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties. Wij streven een onafhankelijke verbindende positie na om werkgevers en werknemers, freelancers, bij elkaar te brengen, waarbij er duurzame ontwikkelkansen en groeikansen ontstaan voor iedereen.

SportUnie en rollen.

SportUnie gebruikt een organisatiemodel dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat klanten in de sport, bewegen en gezondheid samen kritisch zijn en vanaf de tribune kijken op de spelers (sportbusiness agents, TalentScouts en werknemers) van SportUnie in het werkveld. Op deze wijze kunnen wij in de toekomst transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk blijven en werkgevers en sportprofessionals “entertainen naar werk” in alle provincies.

SportUnie | Sport Vacatures | Academy | Services