Een kijkje in de kleedkamer van SportUnie

SportUnie is in 2014 opgericht door Allard Ganzevles met de ambitie om verbindingen en bruggen te slaan tussen mensen in de sport, beweeg en gezondheidsbranche.

Binnen diverse gebieden breng ik vraag en aanbod van werkgevers, professionals en geinteresseerden in sport, bewegen en gezondheid bij elkaar.

  1. SportUnie Vacatures: Vraag en aanbod op arbeidsmarkt, werkgevers en professionals in loondienst of zzp.
  2. SportUnie Academy: Vraag en aanbod van Opleiding en scholing, opleiders met leerproducten, professionals en geinteresseerden
  3. SportUnie Services: Vraag en aanbod van producten en diensten van ondernemers, professionals en geinteresseerden

Groot netwerk

Door het organiseren van sportactiviteiten, sportprogramma`s van 2014 – 2019 voor bedrijven, gemeenten, scholen en kinderopvangorganisaties, uitgevoerd door sportprofessionals heb ik een groot SportUnie Netwerk opgebouwd. Dit opgebouwde netwerk van sport- en beweegprofessionals help ik nog steeds bij het vinden van goede opdrachtgevers en werkgevers.

Mijn missie en visie

Ik geloof in een eerlijke, transparante sport, beweeg en gezondheidbranche waarin professionals ( loondienst, freelance, zzp), waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties in sport, bewegen en gezondheid. Ik streef een onafhankelijke en eerlijke positie na om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, waarbij er ontwikkelkansen ontstaan.

SportUnie in de toekomst

SportUnie streeft in de toekomst een organisatiemodel na dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat werkgevers, opdrachtgevers, freelancers en ZZP-ers in de sport, bewegen en gezondheid bovenaan staan en vanaf de tribune neerkijken op de spelers (werknemers, ambassadeurs) van SportUnie. Op deze wijze kunnen wij in de toekomst transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk blijven en werkgevers en sportprofessionals “entertainen”.

Wat wil ik met SportUnie bereiken?

SportUnie wil blije gezichten en tevreden fans, die telkens weer terugkomen om te zoeken naar een nieuwe werknemer, freelancer, ZZP-er, een vacature, opdracht, opleiding of mooi product.

Ik wil dat SportUnie stap voor stap het grootste verbindende platform wordt, waar vraag en aanbod allemaal samen komt in sport, bewegen ne gezondheid.

SportUnie | Sport Vacatures | Academy | Services