Sportprofessionals

Sportunie helpt je bij het vinden van een (nieuwe) baan in Sport, Bewegen, Gezondheid en Onderwijs. Bij SportUnie sta jij als professional of specialist centraal. Dankzij onze vakinhoudelijke kennis van onze TalentScouts en SportBusiness Agents weten we wat er speelt. We zijn continu bezig om de beste professionals aan goede werkgevers te verbinden. Doordat onze TalentScouts allemaal een eigen specialisme hebben, kunnen zij jou goed helpen en adviseren.

Verschillende sportvacatures

We hebben vacatures in 24 verschillende categorieën. Op onze website vind je een aantal actieve sportvacatures. Je kunt eenvoudig filteren per categorie; zo zie je direct of er een passende vacature voor je tussen zit. In ons sportvacatureaanbod vind je vacatures door heel Nederland! Van Amsterdam, Groningen, Arnhem tot Heerlen en Den Bosch.

Snel en makkelijk solliciteren op onze vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd welke sportvacatures momenteel openstaan? Bekijk ons vacatureoverzicht voor alle vacatures. Heb je een passende vacature gevonden?

Je solliciteert snel in slechts vier stappen:

stap 1: je vult je gegevens in;
stap 2: je reageert op een vacature;
stap 3: je sollicitatie gaat direct naar het bedrijf;
stap 4: je hebt vervolgens rechtstreeks contact met ze.

Als wij een andere vacatures binnen hebben gekregen, waarvan wij vinden dat die ook bij je past, nemen we direct contact met je op en lichten we dat toe.

Zit er nu geen vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Klik hieronder op ‘cv uploaden’ en dan maken wij een profiel aan en benaderen wij jou als wij een passende vacature hebben. Tevens kun je zelf reageren met je eigen account.

 

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid