Sportprofessionals

We zijn goed in wat we doen! Verbinden, adviseren en kijken of jij als sportprofessional past bij de cultuur van verschillende werkgevers in sport, bewegen en gezondheid. Na heel veel persoonlijke spar- en intake gesprekken zijn wij prima in staat om de juiste kandidaten te verbinden met onze opdrachtgevers. Jij staat centraal en daar draait het om!

Wat doen wij?

Samen gaan we op zoek naar jouw droomcarrière in sport, bewegen en gezondheid. Ga eerst van start op onze sportvacaturepagina en filter tussen de sportvacatures. Zit er wat voor je tussen? Solliciteer dan gericht bij de werkgever of bij onze SportUnie SportBusiness Agents. Bij sollicitatie bij SportUnie laten de SportBusiness Agents kort erna weten of er een mogelijke match is met de organisatie of werkgever. In dat geval nodigen we je uit voor een digitale Google Meet sessie of persoonlijke afspraak. Ben jij na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan sturen wij onze APK ( Ambitie, Persoonlijkheid en Kennis ) rapportage, jouw motivatie en CV door naar de opdrachtgever. Als de opdrachtgever jou ook wil uitnodigen (95%) begint het selectieproces van de opdrachtgever. Uiteraard blijven we je ook dan nog adviseren en ondersteunen, totdat de handtekeningen zijn gezet en jij een stap verder bent in het realiseren van jouw droomcarrière in de sport.

Verschillend aanbod van sportvacatures

We hebben vacatures in 29 verschillende categorieën. Hier vind je ze. In ons sportvacatureaanbod vind je vacatures door heel Nederland! Van Amsterdam, Groningen, Arnhem tot Heerlen en Den Bosch.

Je solliciteert in vier stappen:

stap 1: je vult je gegevens in;
stap 2: je reageert op een vacature;
stap 3: je sollicitatie gaat direct naar het bedrijf of SportBusiness Agent;
stap 4: je hebt vervolgens rechtstreeks contact met ze.

Als wij een andere vacatures binnen hebben gekregen, waarvan wij vinden dat die ook bij je past, nemen we direct contact met je op en lichten we dat toe.

Zit er nu geen vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Klik hieronder op ‘cv uploaden’ en dan maken wij een profiel aan en benaderen wij jou als wij een passende vacature hebben. Tevens kun je zelf reageren met je eigen account.

 

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid