Sportprofessionals

Jij zoekt werk en wij SportRecruiters zijn goed in sparren! Wij verbinden, adviseren en kijken of jij als sportprofessional past bij de cultuur van verschillende opdrachtgevers in sport, bewegen en gezondheid. Na heel veel persoonlijke spar- en intake gesprekken zijn wij aardig in staat om jou te verbinden met onze opdrachtgevers. De sportprofessional, jij dus, staat centraal en daar draait het om!

Wat doen wij?

Samen gaan we op zoek naar jouw droomcarrière in sport, bewegen en gezondheid. Start eerst op onze sportvacaturepagina en filter tussen de sportvacatures. Zit er wat voor je tussen?

Solliciteer, reageer dan gericht bij de werkgever of bij onze SportRecruiter. Na een sollicitatie via SportUnie laten wij kort erna weten of er een mogelijke match is met de organisatie of werkgever. In dat geval nodigen we je uit voor een digitale Google Meet sessie of persoonlijke afspraak. Ben jij na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan sturen wij onze APK ( Ambitie, Persoonlijkheid en Kennis ) rapportage, jouw motivatie en CV door naar de desbetreffende opdrachtgever. Als de opdrachtgever jou ook wil uitnodigen (95%) begint het selectieproces van de opdrachtgever. Uiteraard blijven we je ook dan nog adviseren en ondersteunen, totdat de handtekeningen zijn gezet en jij een stap verder bent in het realiseren van jouw droomcarrière in de sport.

Verschillend aanbod van sportvacatures

We hebben vacatures in verschillende categorieën en branche Hier vind je ze. In ons sportvacature aanbod vind je vacatures door heel Nederland! Van Amsterdam, Groningen, Arnhem tot Heerlen en Den Bosch.

Zit er nu geen vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Klik hieronder op ‘cv uploaden’ en dan maken wij een profiel aan en benaderen wij jou als wij een passende vacature hebben. Tevens kun je zelf reageren met je eigen account.