Jouw carrière in de sport

De beste sportprofessionals willen werken bij TOPWERKGEVERS! 

Jij toch ook?

Zoek jij naar een gave functie of rol in sport bewegen of gezondheid en je wilt graag binnenkomen bij onze topwerkgevers in de sportbranche bij jou in de regio?

Sluit aan en maak een Job Alert aan!

Neem contact op met Allard via:

Wat doet SportUnie

Alleen maar topwerkgevers zijn klantrelatie van SportUnie. Een prima salaris, werken met goed materiaal en nieuwe programma’s, een fijne werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke waarden voor de professionals die wij helpen.

Zijn er punten die jij belangrijk vindt en de klantrelatie NIET kan nakomen? Dan durven wij “NEE” te zeggen. Dit is eigenlijk de belangrijkste redenen dat SportRecruiters succesvol zijn en al veel professionals hebben geholpen aan meer werkfun.

Doorgroeien en blijven leren als jij dat wilt.

Wij werken met goede werkgevers die hier het belang van inzien en investeren in jouw ontwikkeling en persoonlijke groei. Coachende werkgevers die jou zien!

Jij wilt er in ieder geval op vooruit gaan, naast de inhoud ook in salaris natuurlijk. Wij begrijpen dat jij dit belangrijk vindt vandaar dat wij werken met werkgevers die prima salarissen bieden.

Jij kan plezier hebben in je werk als je lekker in je vel zit en een baan hebt die past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Wij hebben door de jaren heen veel gesprekken gevoerd met professionals in sport, bewegen en gezondheid. Door persoonlijke kennis te maken en uitleg te geven over de verschillende  bedrijfsculturen, weten wij welke werkgevers jou gelukkig kunnen maken.