ZZP Pedagogisch medewerker sport vacatures

 

Ben jij ingeschreven bij de kamer van koophandel? Wil jij na jouw cios, sport en bewegen, alo of sportkunde opleiding werken als freelance pedagogisch medewerker sport of sportleider in de kinderopvang? Veel kinderopvang organisaties bieden jou mooie uitdagingen met een tal van openstaande opdrachten voor pedagogisch medewerkers sport. Van het verzorgen van sportclinics op verschillende vestigingen tot pedagogische werkzaamheden op en vaste BSO, alles is mogelijk.

Met andere pedagogisch medewerkers in jouw team ben je samen verantwoordelijk voor verschillende pedagogische werkzaamheden. Van het ophalen van de sportieve kinderen, samen eten tot het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten voor kinderen van 4-12 jaar.

Het vacature, opdrachten aanbod voor pedagogisch medewerker sport is zeer divers. Bij SportUnie kunnen verschillende kleine en grote werkgevers in de kinderopvang opdrachten voor jou plaatsen, waar je op kan reageren. Het voordeel is dat wij zonder belangen jou kunnen ondersteunen en adviseren welke vacature of opdracht pedagogisch medewerker sport beschikbaar zijn.

 

Pak die kans als ZZP  pedagogisch medewerker sport

Veel werkzoekende sportprofessionals  en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een 36 urige werkweek horen wij vaak!

Dat zou super zijn! Bij werk in de kinderopvang en bso is het mogelijk om 36 uur te werken wanneer jij ook bevoegd bent om op een KDV te werken. Met met een aanvullende sportopleiding cios, sport en bewegen 3/4, alo of sportkunde is dat mogelijk. Heb je alleen een sportopleiding dan kun je als zzp-er alleen op een sport bso terecht voor leuke gave opdrachten.

Meestal zijn de uren van 13:30 – 18:30 uur, vaak op maandag, dinsdag en donderdag en is het makkelijk te combineren met andere werkzaamheden bij andere opdrachtgevers in de ochtend.

Pak gewoon die kans om als freelance of zzp pedagogisch medewerker sport te werken! Werkervaring opdoen, met kinderen werken, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef duidelijk bij de werkgevers aan dat jij genoodzaakt bent om naast de werkzaamheden als zzp pedagogisch medewerker sport of sportleider sportbso ander werk moet verrichten bij andere opdrachtgevers.

Bespreek dus na een reactie met de opdrachtgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het inplannen. Vergeet niet dat de opdrachtgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jou graag zelfstandige expertise in willen zetten.

 

Zoek jij een opdracht:

Schrijf je in en kies een pakket dat bij jouw past.