ZZP-ers “We will survive”

Beste ZZP-ers in de sport, beweeg en gezondheidsbranche

 

De afgelopen weken hebben we allen een heftige tijd meegemaakt. Verlies staat nu boven winnen! Of winnen we met verlies?

Het nieuwe normaal? De 1,5 meter samenleving? Geen inkomsten? We zijn getuigen van grote veranderingen! Hoe gaan zzp-ers in de sport en de beweegbranche hier vorm aan geven?

 

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.” – Charles Darwin

 

Sportunie is met de huidige veranderingen, gestart met een nieuw initiatief in de sportbranche.

Veel zelfstandige professionals in onze branche zitten zonder werk, opdrachten en dus inkomsten. De sportsector wordt hard geraakt en de vraag is hoe we samen extra inkomsten blijven genereren de aankomende maanden.

Samen zijn we sterk! SportUnie kan op een onafhankelijke manier met grotere en kleinere opdrachtgevers rond de tafel. Wij onderhandelen namelijk niet over uurtarieven, want die bepalen zzp-ers zelf, maar sparren met opdrachtgevers, zodat ze opdrachten kunnen plaatsen waar aangesloten SportUnie professionals op kunnen reageren

Als professional kunnen wij juist nu heel veel waarde toevoegen om bijvoorbeeld “Vitale beroepen” te ondersteunen bij hun werkzaamheden, “werkfit” te houden en bij het verlichten van de werkdruk.

SportUnie pakt deze kans om op een laagdrempelige en goedkope manier freelance sport- en beweegprofessionals te verbinden aan opdrachtgevers, door heel Nederland.

Zoek jij als freelance professional in de sport, bewegen of gezondheid een nieuwe uitdaging of opdracht? Wil jij met jouw professie en expertise opdrachten invullen in 1 van de 18 categorieën?

Bekijk dan de mogelijkheden en schrijf je in.

 

“We will survive”

Samen Sterk in Sport, Bewegen en Gezondheid

 

Sportieve groet,

Allard Ganzevles