Werken als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris ( ZZP , Freelance )

Wil jij na jouw sportopleiding werken als zelfstandige buurtsportcoach of combinatiefunctionaris? Goed nieuws! Het aanbod van opdrachten en vacatures buurtsportcoach en combinatiefunctionaris is zeer positief!

Als spin in het web, ben jij natuurlijk de operationele en beleidsmatige zelfstandige professional die aan de touwtjes trekt en verbindingen legt tussen verschillende organisaties zoals: sportverenigingen, onderwijs, kinderopvang, welzijn, gezondheidszorg en diverse sportpartners en sport- en beweegaanbieders. Fantastisch toch!

Het afgelopen jaar zijn er dan ook veel mogelijkheden ontstaan voor afgestudeerde en ervaren cios, sport en bewegen, sportkunde en ALO professionals die het werkveld betreden als ZZP-er. Veel gemeenten, sportservicebureau, sportbedrijven, scholen, kinderopvang en zwembranche organisaties en instanties hebben buurtsportcoach, combinatiefunctie vacatures , opdrachten openstaan, omdat ze gebruik maken van de Brede Regeling Combinatiefuncties.

Het opdrachten aanbod voor buurtsportcoaches, combinatiefuncties en sportregisseur is hierdoor erg divers. Door deze brede regeling combinatiefuncties ontstaan er fulltime opdrachten, maar ook veel parttime buurtsportcoach, combinatiefunctie en sportregisseur vacatures. 

 

Pak die kans als zelfstandige buurtsportcoach of combinatiefunctionaris.

Veel werkzoekende sport- en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een fulltime baan. Minimaal 32 uur horen wij vaak! Terecht natuurlijk, maar waar verschillende werkgevers samenkomen en binnen de brede regeling vacatures voor buurtsportcoach en combinatiefuncties creëren, is dit niet altijd haalbaar door verschillende belangen.

Pak gewoon wel die kans om een paar uur als buurtsportcoach te werken! Werkervaring opdoen, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef wel duidelijk bij de werkgevers aan dat jij genoodzaakt bent om naast de werkzaamheden als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris, andere opdrachtgevers te zoeken om werkzaamheden te verrichten, om je rekeningen te betalen.

Bespreek dus bij een parttime baan met de opdrachtgever,werkgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het inplannen van het rooster. Vergeet niet dat de werkgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jouw expertise graag willen inzetten.

 

Zoek jij meer opdrachten?

 Schrijf je in als sportprofessional

Wilt uw organisatie buurtsportcoach en combinatiefunctie vacatures plaatsen voor zzp-ers?