Bekijk trainingen, cursussen en workshops in sport, bewegen en gezondheid

 

Bekijk het aanbod van trainingen, workshops en cursussen

 

Voor jou als (toekomstig ) professional in sport, bewegen en gezondheid is het van groot belang dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen, je laat inspireren en deskundig blijft in de branche.

SportUnie helpt jou een keuze te maken uit een geselecteerd overzicht van trainingen, cursussen, workshops, opleidingen en bijeenkomsten om jouw kennis te vergroten, skills te leren om je deskundigheid te bevorderen in de praktijk.

Laat je inspireren en motiveren door trainers, coaches en specialisten die op hun vakgebied tijdens trainingen, cursussen en workshops vertellen over netwerken, baan zoeken,  persoonlijke groei en andere thema`s in sport, bewegen en gezondheid.

Bekijk het aanbod van workshops en trainingen op SportUnie verzorgd door aangesloten trainers en coaches en schrijf je in!

Veel succes

Het SportUnie team

Aanbod

LinkedIn workshop MBO studenten

Aanmelden docenten voor gratis workshop!

VIND WERK IN SPORT EN BEWEGEN VIA LINKEDIN

Met meer dan 740 miljoen accounts over de hele wereld wordt LinkedIn steeds belangrijker. Steeds meer werkzoekenden weten dan ook via LinkedIn hun droombaan te vinden. Ook voor MBO studenten is LinkedIn een goed alternatief en erg interessant, omdat deze doelgroep al tijdens hun opleiding een netwerk kunnen opbouwen via dit platform. 

Om studenten de kracht van Linkedin te laten beleven hebben wij Nico Waiboer ( LinkedIn Trainer en Coach ) en Allard Ganzevles ( Sportbusiness Coach SportUnie) de krachten gebundeld.  

Om studenten te helpen om meer uit LinkedIn te halen bieden wij samen een workshop aan.

  • In deze workshop leren we studenten LinkedIn te gebruiken om in contact te blijven met je sociale netwerk, maar ook om hun profiel zodanig vorm te geven dat het resulteert in het perfecte publieke CV.

Aangezien LinkedIn steeds meer gebruikt wordt als wervingsmiddel, geven we studenten handvatten om hun zoektocht te optimaliseren wanneer ze zoeken naar een baan of stage.

Ben je een docent op een MBO sportopleiding? Wij bieden 1 gratis workshop voor 25 studenten op 20 januari 2022. ( Bij meerdere aanmeldingen loten wij en trekken we een winnaar )

Schrijf je in via onderstaande button. Aanmelden kan t/m 23 december 2021