Bekijk trainingen, cursussen en workshops in sport, bewegen en gezondheid

 

Bekijk het aanbod van trainingen, workshops en cursussen

 

Voor jou als (toekomstig ) professional in sport, bewegen en gezondheid is het van groot belang dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen, je laat inspireren en deskundig blijft in de branche.

Laat je inspireren en motiveren door trainers, coaches en specialisten die op hun vakgebied tijdens trainingen, cursussen en workshops vertellen over netwerken, baan zoeken,  persoonlijke groei en andere thema`s in sport, bewegen en gezondheid.

Bekijk het aanbod van workshops en trainingen op SportUnie verzorgd door aangesloten trainers en coaches en schrijf je in!

Veel succes

Het SportUnie team

Aanbod

LinkedIn workshop MBO studenten

Aanmelden docenten voor gratis workshop!

VIND WERK IN SPORT EN BEWEGEN VIA LINKEDIN

Met meer dan 740 miljoen accounts over de hele wereld wordt LinkedIn steeds belangrijker. Steeds meer werkzoekenden weten dan ook via LinkedIn hun droombaan te vinden. Ook voor MBO studenten is LinkedIn een goed alternatief en erg interessant, omdat deze doelgroep al tijdens hun opleiding een netwerk kunnen opbouwen via dit platform. 

Om studenten de kracht van Linkedin te laten beleven hebben wij Nico Waiboer ( LinkedIn Trainer en Coach ) en Allard Ganzevles ( Sportbusiness Coach SportUnie) de krachten gebundeld.  

Om studenten te helpen om meer uit LinkedIn te halen bieden wij samen een workshop aan.

  • In deze workshop leren we studenten LinkedIn te gebruiken om in contact te blijven met je sociale netwerk, maar ook om hun profiel zodanig vorm te geven dat het resulteert in het perfecte publieke CV.

Aangezien LinkedIn steeds meer gebruikt wordt als wervingsmiddel, geven we studenten handvatten om hun zoektocht te optimaliseren wanneer ze zoeken naar een baan of stage.

Ben je een docent op een MBO sportopleiding? Wij bieden 1 gratis workshop voor studenten op een nader overeen te komen datum. ( Bij meerdere aanmeldingen loten wij en trekken we een winnaar )

Schrijf je in via onderstaande button.

Opleiding Verenigingsmanagement

(start 3 februari 2022)

Opleiding Verenigingsmanagement (start 3 februari 2022)

Als verenigingsondersteuner is kennis over het reilen en zeilen van een sportvereniging van belang en draag je bij aan het professionaliseren/ toekomstbestendig maken van de verenigingen. Wil je meer leren over sportverenigingen, sparren met anderen over de verschillende thema’s en sparren met andere verenigingsondersteuners? Sluit je dan aan bij de Opleiding Verenigingsmanagement. De opleiding duurt in totaal 5 maanden en bestaat uit: 

  • 3 plenaire (fysieke) bijeenkomsten
  • 11 online masterclasses (a 1,5 uur)
  • Project naar keuze in de eigen organisatie (Action Learning)
  • Persoonlijkheid en competentie assessment

Voor de masterclasses maken we gebruik van de expertise van verschillende professionals. Kijk voor meer informatie en het inschrijven op