Sport en Kinderopvang Recruitment

Wij vinden talent in sportieve kinderopvang.

SportUnie is gespecialiseerd in het verenigen van mbo en hbo sport- en beweegprofessionals met kinderopvangorganisaties, Integrale KindCentra (IKC) of KindCentra (KC)

Denk aan opgeleide professionals mbo sport en bewegen, sportieve professionals die mogen  werken in de kinderopvang, hbo opgeleide professionals met een ALO of sportkunde opleiding. Zelfs kunnen wij van betekenis zijn bij het vinden van sportaanbieders die hun expertise in kunnen zetten middels gave sportactiviteiten, sportclinics en sportworkshops.

Onze kracht? Onafhankelijkheid van onze SportRecruiters Kinderopvang! Wij detacheren en zenden zelf niet uit! Onze SportRecruiters met zeer veel expertise in de kinderopvang, buitenspeelse opvang, sport bso`s gaan het spargesprek aan, selecteren, overtuigen en helpen sport- en onderwijsprofessionals om te kiezen voor jouw kinderopvangorganisatie. Dit doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland!

Met onze SportUnie Agents Kinderopvang en SportRecruiters Kinderopvang vergroten wij samen het bereik van uw bso of kinderopvangoraganisatie en kinderopvangvacatures om talent te vinden.

Waarom SportUnie

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren kinderopvangprofessionals met een sportprofiel. 
  • U wilt startende of ervaren medewerkers aan uw kinderopvang of sportbedrijf binden.
  • U zoekt professionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw kinderopvangorganisatie of sportbedrijf.
  • U heeft geen tijd om een goede medewerkers te zoeken.
  • U zoekt stagiairs, startende of professionals met een goede kwaliteit

Onze SportRecruiter in Sport en Kinderopvang

Allard Ganzevles

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid