Waarom SportUnie Zwem Recruitment?

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren professionals in de zwembranche
  • U wilt startende of ervaren zweminstructeurs of managers aan uw zwemschool, zwembad of organisatie binden. 
  • U zoekt zwembadprofessionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw organisatie of zwemschool
  • U heeft geen tijd om een goed zwempersoneel te zoeken 
  • U zoekt stagiairs, startende of ervaren zwemprofessionals met een goede kwaliteit 

Wat is SportUnie Zwem Recruitment

SportUnie selecteert, bemiddelt net opgeleide en/of ervaren zwempersoneel die passen binnen de ambitie en cultuur van uw zwembad, bedrijf of organisatie. Via onze Actief Zoek werkwijze vinden wij uw ideale kandidaat. Dit alles op basis van No Match, No Pay en met transparante afspraken. 

Zo vindt SportUnie uw ideale zwemprofessional

Kennismaking en gratis advies

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken, antwoord te geven op uw vragen en om samen met u de opdracht in kaart te brengen en het vaste tarief overeen te komen bij een Match. Onze TalentScout Zwemmen zal u persoonlijk adviseren over welke trainers en kandidaten het beste bij uw ambities en bedrijfscultuur passen.

Online, offline en persoonlijke werving

Wij weten hoe wij uw ideale zweminstructeur of zwembadmanager kunnen bereiken. Wij benaderen zwemprofessionals proactief via Facebook, Twitter, LinkedIn, partnerwebsites, workshops, events en ons persoonlijke SportUnie Zwemnetwerk. Tevens hebben wij contact met verschillende MBO en HBO opleidingen in de sport en met verschillende bedrijven en instanties.

Sollicitatiegesprekken

Alleen de kandidaten die met uw criteria overeenkomen, worden uitgenodigd voor een intake met de TalentScout Zwemmen van SportUnie. De zwemprofessional die het beste bij uw bedrijf past, sturen wij door voor een sollicitatiegesprek. Is er al een aardige match dan kan een overeenkomst met de zwemprofessional worden overeengekomen. Nog niet dan kan de zwemprofessional zijn expertise laten zien d.m.v. bijvoorbeeld een proefles.

De ideale match

U bepaalt uiteindelijk zelf of u de zwemprofessional aanneemt. SportUnie werkt altijd op basis van No Match No Pay. U betaalt dus alleen als u een kandidaat van SportUnie aanneemt.

De 4 garanties van SportUnie

  • No Match No Pay
  • Persoonlijk advies door onze professional in de zwembranche.
  • Transparant 
  • Groot bereik