Werkgevers uitgelicht

Deze uitgelichte werkgevers maken veelvuldig gebruik van freelancers en zzp-ers in sport, bewegen en gezondheid. Zij zijn opzoek naar jou!

De expertise van sportspecialisten, beweegspecialisten huren ze graag tijdelijk of projectmatig in voor hun verschillende vacatures, opdrachten en sportklussen.

Deze werkgevers zijn direct zichtbaar voor freelancers, zzp-ers en zelfstandig ondernemers.

Bekijk de bedrijfspagina van deze aangesloten uitgelichte werkgevers van Sportunie en solliciteer direct bij de werkgever!

Partou Kinderopvang

Iedere dag opnieuw zien ruim 3.800 medewerkers 26.000 kids opgroeien op meer dan 400 Partou-vestigingen. Onze medewerkers maken samen van al onze locaties een fijne, vertrouwde omgeving voor zowel kinderen en hun ouders als collega’s. Maar weet je wat wij het allerbelangrijkste vinden? Liefde voor kinderen, persoonlijke aandacht, ruimte om vriendjes te maken en de kids zien spelen en groeien. We letten natuurlijk ook erg op de kwaliteit van zorg en het plezier van onze eigen krachten!

House of Esports

House of Esports is ontstaan vanuit de behoefte van diverse stakeholders in de esportsmarkt om meer draagvlak te creëren in Nederland voor esports als sport en als onderdeel van de maatschappij.

House of Esports bouwt aan een community voor de gamer die geaccepteerd wordt en voorziet in hun behoeftes. Door middel van verschillende concepten en samenwerkingen is House of Esports de thuisbasis voor esports in Nederland.