Werkgevers uitgelicht

Deze uitgelichte werkgevers zoeken geregeld werknemers in loondienst of maken veelvuldig gebruik van ( freelancers en zzp) professionals in sport, bewegen en gezondheid. Zij zoeken jou!

De expertise van sportspecialisten, beweegspecialisten huren ze graag tijdelijk of projectmatig in of ze hebben geweldige banen met functies die bij jou passen!

Bekijk de bedrijfspagina van deze aangesloten uitgelichte werkgevers van SportUnie en solliciteer direct bij de werkgever!

House of Esports

House of Esports is ontstaan vanuit de behoefte van diverse stakeholders in de esportsmarkt om meer draagvlak te creëren in Nederland voor esports als sport en als onderdeel van de maatschappij.

House of Esports bouwt aan een community voor de gamer die geaccepteerd wordt en voorziet in hun behoeftes. Door middel van verschillende concepten en samenwerkingen is House of Esports de thuisbasis voor esports in Nederland.

Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang de Bilt is een persoonlijk betrokken en professionele kinderopvangorganisatie. Wij bieden samen met de natuurlijke omgeving toegevoegde waarde in de groei en ontwikkeling van kinderen. Onze huiselijke sfeer maakt dat kinderen zich veilig voelen en al spelenderwijs sociale vaardigheden leren. 

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers een open houding hebben en open staan voor feedback, zowel positief als negatief. Dit geldt voor alle relaties die worden aangegaan: met de kinderen, de ouders, de collega’s en de leidinggevenden. Tevens kan het fijn zijn dat anderen meedenken over het pedagogisch handelen. Dit gebeurt met collega’s, in werkoverleggen en teamvergaderingen, met de manager en de pedagogisch coach. Hierdoor worden signalen opgepakt, wordt samenwerken makkelijker en de pedagogische kwaliteit versterkt. 

Wil jij werken bij Kinderopvang De Bilt