Werkgevers uitgelicht

Deze uitgelichte werkgevers zoeken werknemers of maken veelvuldig gebruik van ( freelancers en zzp) professionals in sport, bewegen en gezondheid. Zij zijn opzoek naar jou!

De expertise van sportspecialisten, beweegspecialisten huren ze graag tijdelijk of projectmatig in of ze hebben geweldige banen met functies die bij jou passen!

Bekijk de bedrijfspagina van deze aangesloten uitgelichte werkgevers van Sportunie en solliciteer direct bij de werkgever!

Regiekr8

Wij zijn een sociale onderneming voor gemeenten en onderwijs. Wij verbinden, activeren en inspireren mens en organisatie waarbij talent(ontwikkeling) centraal staat. Wij werken op deze wijze samen aan een brede leer- en leefomgeving.

Wij zijn actief binnen de thema’s sport, cultuur, gezondheid, verenigingen, kwetsbare doelgroepen, onderwijs en kinderopvang

Ons team is de belangrijkste factor voor ons werk. Samen maken we het verschil. Wij hechten in onze samenwerking veel belang aan onze kernkr8: vertrouwenplezier en betrokkenheid.

Meer weten over onze organisatie?

House of Esports

House of Esports is ontstaan vanuit de behoefte van diverse stakeholders in de esportsmarkt om meer draagvlak te creëren in Nederland voor esports als sport en als onderdeel van de maatschappij.

House of Esports bouwt aan een community voor de gamer die geaccepteerd wordt en voorziet in hun behoeftes. Door middel van verschillende concepten en samenwerkingen is House of Esports de thuisbasis voor esports in Nederland.

Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang de Bilt is een persoonlijk betrokken en professionele kinderopvangorganisatie. Wij bieden samen met de natuurlijke omgeving toegevoegde waarde in de groei en ontwikkeling van kinderen. Onze huiselijke sfeer maakt dat kinderen zich veilig voelen en al spelenderwijs sociale vaardigheden leren. 

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers een open houding hebben en open staan voor feedback, zowel positief als negatief. Dit geldt voor alle relaties die worden aangegaan: met de kinderen, de ouders, de collega’s en de leidinggevenden. Tevens kan het fijn zijn dat anderen meedenken over het pedagogisch handelen. Dit gebeurt met collega’s, in werkoverleggen en teamvergaderingen, met de manager en de pedagogisch coach. Hierdoor worden signalen opgepakt, wordt samenwerken makkelijker en de pedagogische kwaliteit versterkt. 

Wil jij werken bij Kinderopvang De Bilt

Partou Kinderopvang

Iedere dag opnieuw zien ruim 3.800 medewerkers 26.000 kids opgroeien op meer dan 400 Partou-vestigingen. Onze medewerkers maken samen van al onze locaties een fijne, vertrouwde omgeving voor zowel kinderen en hun ouders als collega’s. Maar weet je wat wij het allerbelangrijkste vinden? Liefde voor kinderen, persoonlijke aandacht, ruimte om vriendjes te maken en de kids zien spelen en groeien. We letten natuurlijk ook erg op de kwaliteit van zorg en het plezier van onze eigen krachten!