Waarom SportUnie Voetbal Recruitment?

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren voetbaltrainers
  • U wilt startende of ervaren voetbaltrainers aan uw voetbalvereniging of voetbalschool binden 
  • U zoekt voetbaltrainers die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen de club of voetbalschool
  • U heeft geen tijd om een goede voetbaltrainer te zoeken 
  • U zoekt stagiairs, startende of ervaren voetbaltrainers met een goede kwaliteit 

Wat is SportUnie Voetbal Recruitment

SportUnie trekt net opgeleide en/of ervaren voetbaltrainers aan die passen binnen de ambitie en cultuur van de amateurvoetbalvereniging of van jouw voetbalschool. Via onze werkwijze vinden wij uw ideale kandidaat. Dit alles op basis van ons VoetbalRecruiter Abonnement met transparante afspraken.

Zo vindt SportUnie uw ideale voetbaltrainer

Kennismaking en gratis advies

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken, antwoord te geven op uw vragen en om samen met u de opdracht in kaart te brengen en het vaste tarief overeen te komen bij een Match. Onze  VoetbalRecruiter zal u persoonlijk adviseren over welke trainers en kandidaten het beste bij uw ambities en clubcultuur of voetbalschool passen.

Online, offline en persoonlijke werving

Wij weten hoe wij uw ideale voetbaltrainer kunnen bereiken. Wij benaderen voetbaltrainers proactief via Facebook, Twitter, LinkedIn, partnerwebsites, workshops, events en ons persoonlijke voetbalnetwerk. Tevens hebben wij contact met verschillende MBO en HBO opleidingen in de sport en met verschillende voetbalverenigingen en voetbalscholen.

Sollicitatiegesprekken

Alleen de kandidaten die met uw criteria overeenkomen, worden uitgenodigd voor een intake met de VoetbalRecruiter van SportUnie. De voetbaltrainer die het beste bij uw voetbalvereniging, voetbalschool past, sturen wij door voor een sollicitatiegesprek. Is er al een aardige match dan kan een overeenkomst met de trainer worden overeengekomen. Nog niet dan kan de voetbaltrainer zijn expertise laten zien d.m.v. een proeftraining.

De ideale match

U bepaalt uiteindelijk zelf of u de voetbaltrainer aanneemt. SportUnie werkt altijd op basis van het flexibele VoetbalRecruiter Abonnement. U betaalt dus alleen het abonnementsgeld per week, zonder fee bij het aannemen.

De 4 garanties van SportUnie

  • Vast bedrag per week
  • Persoonlijk advies door een ervaren professionele voetbaltrainer en coach
  • Transparant 
  • Groot bereik 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als voetbaltrainer of ben jij toe aan een sparrend gesprek?