Sportieve pedagogisch medewerker en sport bso vacatures

Wil jij na jouw cios, sport en bewegen, alo of sportkunde opleiding werken als een pedagogisch medewerker sport of sportleider in de kinderopvang en wel op een sport bso?

Ontvang de vacature nieuwsbrief 

Veel kinderopvang organisaties bieden jou mooie uitdagingen met een tal van openstaande opdrachten en kinderopvang vacatures voor pedagogisch medewerkers sport. Van het verzorgen van sportclinics op verschillende vestigingen tot pedagogische werkzaamheden op en vaste BSO, alles is mogelijk.

Met andere pedagogisch medewerkers in jouw team ben je samen verantwoordelijk voor verschillende pedagogische werkzaamheden. Van het ophalen van de sportieve kinderen, samen eten tot het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten voor kinderen van 4-12 jaar.

Het vacature, opdrachten aanbod voor pedagogisch medewerker sport is zeer divers. Bij SportUnie kunnen verschillende kleine en grote werkgevers in de kinderopvang opdrachten en bso vacatures voor jou plaatsen, waar je op kan reageren of solliciteren. Het voordeel is dat wij zonder belangen jou kunnen ondersteunen en adviseren welke vacature of opdracht pedagogisch medewerker sport beschikbaar zijn.

Pak die kans als pedagogisch medewerker sport

Veel werkzoekende sportprofessionals  en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een 36 urige werkweek horen wij vaak!

Dat zou super zijn! Bij werk in de kinderopvang en bso is het mogelijk om 36 uur te werken wanneer jij ook bevoegd bent om op een KDV te werken. Met een aanvullende sportopleiding cios, sport en bewegen 3/4, alo of sportkunde is dat mogelijk. Heb je alleen een sportopleiding dan kun je alleen op een sport bso terecht voor een leuke gave baan.

Meestal zijn de uren van 13:30 – 18:30 uur, vaak op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag en is het makkelijk te combineren met andere werkzaamheden bij andere opdrachtgevers en werkgevers in de ochtend.

Pak gewoon die kans om als pedagogisch medewerker sport te werken! Werkervaring opdoen, met kinderen werken, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef duidelijk bij de werkgever aan dat bij te weinig uren, jij indien nodig ook werkzaamheden moet verrichten bij andere opdrachtgevers of werkgevers.

Bespreek dus na een reactie met de opdrachtgever of werkgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het inplannen. Vergeet niet dat de opdrachtgever, werkgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jou graag in willen zetten.

Zoek jij werk? 

Start nu met reageren.

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid