Het #SportUniefans programma

Tijd voor samenwerken, delen en verbinden in de sport

Bij SportUnie SportRecruiters geloven we in de kracht van netwerken. We zijn op zoek naar ambitieuze en getalenteerde sportprofessionals voor onze Topwerkgevers in Sport, Onderwijs, Kinderopvang, Fitness en Overheid .

Dus, help ons om jouw sportnetwerk te connecten met de onze! Ken jij die game-changers? Laat het ons weten en ontvang een lekkere beloning!

Heb jij een vriend, ex-studiebuddy of LinkedIn-maatje in gedachten die perfect past bij een sportbaan op onze site? Scroll naar beneden en deel jouw connectie via onderstaand formulier.

Jouw beloning

Nadat de door jouw aangedragen kandidaat is gestart bij een van onze opdrachtgevers krijg je een beloning in de vorm van een cadeaubon van € 75,-. Je kunt zelf kiezen waar je een cadeaubon van wilt, bijvoorbeeld Decathlon, Bol.com, Coolblue, Gamma etc. Je mag zo vaak kandidaten aandragen als je wilt. Zo kun je dus meerdere keren € 75,- euro verdienen!

Hoe het werkt? 

Meld ons via het formulier onder aan deze pagina dat je iemand kent die een baan zoekt. Zodra deze kandidaat start bij een van onze opdrachtgevers/ topwerkgevers met een SportRecruiter Abonnement krijg je een beloning.  Jij als SportUniefan hebt er namelijk voor gezorgd dat SportUnie de kandidaat leerde kennen en dat we hem of haar aan een nieuwe sportbaan hebben mogen helpen!

De spelregels

1. Onze SportRecruiter checkt het profiel van jouw SportUnieFan, samen met jouw persoonlijke motivatie. Als we deze kandidaat nog niet kennen en het profiel matcht met een van onze opdrachtgevers dan voeren wij een orienterend gesprek.

2. Als daarna jouw SportUnieFan wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij 1 of meerdere topwerkgevers van SportUnie en 1 van de sollicitatiegesprekken is een succes, in de vorm van een arbeidsovereenkomst? BAM! Extra € 75* voor jou.