Sport, Zorg & Welzijn Recruitment

Wij vinden sportief talent in Sport, Zorg en Welzijn!

SportUnie is gespecialiseerd in het verenigen van MBO en HBO sport en zorgprofessionals met zorgorganisaties, zorginstellingen of sportorganisaties met focus op zorg en welzijn. 

Denk aan Bewegingsagogen, Psychomotorische Therapeuten, Activiteitenbegeleiders, Sport- en Bewegingsleider, Zweminstructeurs, Buurtsportcoaches Zorg en Welzijn, Medische Personal Trainers en Leefstijlcoaches.

Onze kracht? Onafhankelijkheid door onze SportRecruiters! Wij detacheren en zenden zelf namelijk niet uit! Onze SportRecruiters met expertise in de zorg en gezondheidsbranche gaan het spargesprek aan, selecteren, overtuigen en helpen sport en zorgprofessionals om te kiezen voor jouw zorgorganisatie. Dit doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland!

Met onze SportUnie Agents Sport Zorg en Welzijn en SportRecruiters vergroten wij samen het bereik van uw zorgvacatures om talent te vinden.

Waarom SportUnie

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren zorgprofessionals met een sportprofiel. 
  • U wilt startende of ervaren medewerkers aan uw zorgorganisatie binden.
  • U zoekt professionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw zorgorganisatie, zorginstelling of sportbedrijf.
  • U heeft geen tijd om een goede medewerkers te zoeken.
  • U zoekt stagiairs, startende of professionals met een goede kwaliteit

Onze SportRecruiters in Sport, Zorg en Welzijn

Allard Ganzevles 

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid