Sport en Onderwijs Recruitment

Wij vinden talent in het onderwijs.

SportUnie is gespecialiseerd in het verenigen van HBO bewegingsonderwijs professionals en MBO sportprofessionals met scholen in het Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, Speciaal Basisonderwijs, Voorgezet speciaal Onderwijs en het MBO.

Denk aan aan ALO opgeleide docenten lichamelijke opvoeding, vakleerkrachten gymnastiek, opgeleide mbo sport en bewegen instructeurs en trainers en Sportkundigen.

Onze kracht? Onafhankelijkheid door onze SportRecruiters! Wij detacheren en zenden zelf namelijk niet uit! Onze SportRecruiters met zeer veel expertise in het bewegingsonderwijs gaan het spargesprek aan, selecteren, overtuigen en helpen sport- en onderwijsprofessionals om te kiezen voor jouw school of sportbedrijf. Dit doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland!

Met onze SportUnie Agents Onderwijs en SportRecruiters vergroten wij samen het bereik van uw buurtsportcoach onderwijs en onderwijsvacatures om talent te vinden.

Waarom SportUnie

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren onderwijsprofessionals met een sportprofiel. 
  • U wilt startende of ervaren medewerkers aan uw onderwijsinstelling of sportbedrijf te binden.
  • U zoekt professionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw school of sportbedrijf.
  • U heeft geen tijd om een goede medewerkers te zoeken.
  • U zoekt stagiairs, startende of professionals met een goede kwaliteit

Onze SportRecruiter in Sport en Onderwijs

Allard Ganzevles

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid