Sport, Fitness en Gezondheid Recruitment

Wij vinden talent in de Fitnessbranche en Gezondheidsbranche.

SportUnie is gespecialiseerd in het verenigen van mbo en hbo sport- en beweegprofessionals, fitnessprofessionals met organisaties en bedrijven in de fitnessbranche en gezondheidsbranche.

Denk aan opgeleide fitnessprofessionals, personal trainers, personal trainer specifieke doelgroepen, groepsles docenten, vitaliteit medewerkers, leefstijlcoaches, performance trainers, gezondheid professionals, sport en voedingsdeskundigen. 

Onze kracht? Onafhankelijkheid door onze FitnessRecruiters! Wij detacheren en zenden zelf namelijk niet uit! Onze FitnessRecruiters met expertise in de fitnessbranche en gezondheidsbranche gaan het spargesprek aan, selecteren, overtuigen en helpen fitness- en health professionals om te kiezen voor jouw sportbedrijf of fitnessorganisatie. Dit doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland!

Met onze SportUnie Agents Sport Fitness en Gezondheid en FitnessRecruiters vergroten wij samen het bereik van uw fitnessorganisatie of bedrijf en fitnessvacatures om talent te vinden.

Waarom SportUnie

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren Fitnessprofessionals en Gezondheidsprofessionals. 
  • U wilt startende of ervaren medewerkers aan uw fitnessbedrijf of sportbedrijf binden.
  • U zoekt professionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw fitness- of sportbedrijf.
  • U heeft geen tijd om een goede medewerkers te zoeken.
  • U zoekt stagiairs, startende of professionals met een goede kwaliteit

Onze FitnessRecruiter in Sport, Fitness en Gezondheid

Allard Ganzevles

Bekijk Sport vacatures of werf professionals in sport bewegen en gezondheid