Waarom Sport en Sales Recruitment?

  • U zoekt naar sportieve startende en ervaren salesprofessionals in de sportbranche
  • U wilt startende of ervaren sales medewerkers, accountmanagers, salesmanagers aan uw bedrijf binden. 
  • U zoekt salesprofessionals die op langer termijn kunnen doorgroeien naar een andere functie binnen uw organisatie.
  • U heeft geen tijd om een goed salesprofessionals te zoeken 
  • U zoekt stagiairs, startende of ervaren salesprofessionals met een goede kwaliteit 

Wat is SportUnie Sport en Sales Recruitment

SportUnie selecteert, bemiddelt net opgeleide en/of ervaren salesprofessionals die passen binnen de ambitie en cultuur van uw bedrijf of sportorganisatie. Via onze Actief Zoek werkwijze vinden wij uw ideale kandidaat. Dit alles op basis van het SportRecruiter Abonnement. Voor een vast bedrag per week!

Zo vindt SportUnie uw ideale salesprofessional

Kennismaking en gratis advies

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken, antwoord te geven op uw vragen en om samen met u de opdracht in kaart te brengen en het vaste tarief overeen te komen bij een Match. Onze Recruiter Sport en Sales zal u persoonlijk adviseren over welke professionals en kandidaten het beste bij uw ambities en bedrijfscultuur passen.

Online, offline en persoonlijke werving

Wij weten hoe wij uw ideale salesprofessional of accountmanager kunnen bereiken. Wij benaderen professionals proactief via Facebook, Twitter, LinkedIn, partnerwebsites, workshops, events en ons persoonlijke SportUnie netwerk. Tevens hebben wij contact met verschillende MBO en HBO opleidingen in de sport en met bedrijven en instanties.

Sollicitatiegesprekken

Alleen de kandidaten die met uw criteria overeenkomen, worden uitgenodigd voor een intake met onze recruiter Sport en Sales van SportUnie. De salesprofessional die het beste bij uw bedrijf past, sturen wij samen met een APK ( Ambitie, Persoonlijkheid en Kennis rapportage ) door voor een sollicitatiegesprek. Is er een aardige match dan kan een overeenkomst met de professional worden overeengekomen. 

De ideale match

U bepaalt uiteindelijk zelf of u de professional aanneemt. SportUnie werkt altijd op basis van het SportUnie Recruiter abonnement. U betaalt dus alleen het vaste bedrag per week en kan meerdre kandidaten aannemen zonder extra fee. 

De 4 garanties van SportUnie

  • Vast bedrag per week, onbeperkt aannemen
  • Persoonlijk advies 
  • Transparant 
  • Groot bereik