Hoe solliciteren

Nieuwsgierig naar de verschillende manieren waarop jij bij SportUnie kunt solliciteren? Wij leggen graag al deze manieren kort voor je uit!

Heb je al bij onze sportvacatures gekeken en jouw ideale baan gevonden? Solliciteer dan via de website en stuur jouw CV en motivatiebrief onze kant op, dan solliciteer je direct bij de werkgever.

Wil je liever gelijk persoonlijk contact? Bel dan naar 0641509543 en vraag naar één van onze SportBusiness Agents of CoachZij kunnen je antwoord geven op vragen over het solliciteren en eventueel een afspraak inplannen. Je kunt ook een mail sturen naar info@sportunie.nl

Heb je liever dat wij het zoekwerk voor jou uit handen nemenDan kun je er ook voor kiezen om een open sollicitatie te sturen. Hierbij ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief waarin je uitlegt hoe jouw ideale baan eruit ziet. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je beter te leren kennen én de baan te vinden die bij jou past.

Met onze ruime ervaring beschikken wij over een interessant netwerk met top werkgevers in sport, bewegen en gezondheid! We gaan dan ook graag voor jou aan de slag.

Tip: Bekijk via deze link ons advies en onze sollicitatie tips.