SportUnie sportvacatures voor sportprofessionals en beweegprofessionals

Jij bent als sport- of beweegprofessional opzoek naar een sportvacature van een van onze werkgevers in verschillende branches. Via ons sportvacature platform  helpen wij graag.  Door een breed aanbod van sportvacatures aan jou voor te schotelen.

Van een buurtsportcoach vacature, combinatiefunctie vacature, vakleerkracht gymnastiek vacature, docent lichamelijke opvoeding vacature, zweminstructeur vacature, sportevent management vacature, sportmanagement vacature, sportbond vacature, t/m vacature pedagogisch medewerker sport.

Bepaal jouw plek met jouw drive, ambitie, passie en persoonlijkheid!

Laat jij je inspireren door 1 van deze sport vacatures?

Waarom SportUnie

Bij SportUnie verbinden we jouw sportieve talent aan profit en non-profit organisaties die naar sportwerknemers/zzp-ers op zoek zijn. We werven actief, kennen de werkgevers goed, werken transparant en persoonlijk en bieden ondersteuning.

Enkele voordelen

  • Je solliciteert rechtstreeks bij de werkgever
  • Wij zijn onafhankelijk
  • Geen intermediairs
  • Sparren graag met je
  • Vacatures up-to-date
  • Jij staat centraal

Wat doen wij?

Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Heb je interesse in sportieve baan bekijk eerst de vacatures? Dan kun je meteen solliciteren via onze website. Geen probleem.

Maar we kunnen ook beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we je leren kennen en inventariseren wat jouw specifieke wensen en ambities zijn. Na dit gesprek vertellen wij jou meteen waar je aan toe bent. Kunnen wij je voorstellen bij één van onze opdrachtgevers, dan doen we dat direct. Hebben we geen mogelijkheden vertellen we je dat ook. Jouw voordeel is dat je weet waar je aan toe bent.

Tijdens de kennismaking staan wij voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! Of je nu op zoek bent naar een vaste nieuwe uitdaging bij één van onze opdrachtgevers of dat je een tijdelijke functie zoekt, wij geven advies op basis van jouw ambitie en motivatie.

Ben jij die Freelancer in de sport die wij zoeken?

Ben jij ingeschreven in de KVK en werkzaam als ZZP-er? En ben je op zoek naar nieuwe, inspirerende opdrachten zoals pedagogisch medewerker sport op een sportbso, buurtsportcoach, personal trainer bij een fitnesscentrum, bootcamp instructeur of als freelance gymdocent? Dan kunnen wij zeker wat betekenen.  Via SportUnie verbinden wij jou aan een opdracht van onze gezamenlijke klant. Jij verzorgt zelf de facturatie naar die klant. Welke organisatie durft dat nog tegenwoordig? 

Nieuwsgierig of SportUnie ook voor jou dé uitdaging heeft? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.

 

Andere labels: gymdocenten en sportbsonetwerk