SportUnie sportvacatures & Inspiratie

 

Welkom op de proactieve vacaturesite voor de sportbranche. Laat je inspireren voor een droombaan in de sport.

Sport inspireert! Sportieve werkgevers inspireren. Werken in de sport is een droom voor veel mensen. Van een stage in de sport, een sportieve  startersfunctie tot ervaren professionals die zich verder willen ontwikkelen en een nieuwe uitdaging willen aangaan.

Drive, ambitie, passie en persoonlijkheid bepalen jouw plek. Waar past jouw talent bij? In welk team kan jij laten zien wat je kunt? Welke bedrijfscultuur past bij jou? Welke waarden dragen bij aan jouw groei?  Wij helpen daar graag bij!

Bekijk dan snel al onze sportvacatures. Of je nu sporttrainer, fitnesstrainer, pedagogisch medewerker sport of gymdocent op school bent, ook voor jou zit er ongetwijfeld een passende sportvacature tussen.

Bovendien hebben we vacatures in elke regio.

Waarom SportUnie

Bij SportUnie verbinden we jouw sportieve talent aan profit en non-profit organisaties die naar sportwerknemers/zzp-ers op zoek zijn. We werven actief, kennen de branche goed, werken transparant en persoonlijk en bieden van start tot finish ondersteuning in het proces.

Enkele voordelen

  • Je solliciteert rechtstreeks bij de werkgever
  • Uitgebreide informatie over de functie en werkgever
  • Geen intermediairs
  • Specialistische kennis
  • Vacatures up-to-date
  • Jij staat centraal

Wat doen wij?

Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Heb je interesse in sportieve baan bekijk eerst de vacatures? Dan kun je meteen solliciteren via onze website. Geen probleem.

Maar we kunnen ook beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we je leren kennen en inventariseren wat jouw specifieke wensen en ambities zijn. Na dit gesprek vertellen wij jou meteen waar je aan toe bent. Kunnen wij je voorstellen bij één van onze opdrachtgevers, dan doen we dat direct. Hebben we geen mogelijkheden vertellen we je dat ook. Jouw voordeel is dat je weet waar je aan toe bent.

Tijdens de kennismaking staan wij voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! Of je nu op zoek bent naar een vaste nieuwe uitdaging bij één van onze opdrachtgevers of dat je een tijdelijke functie zoekt, wij geven advies op basis van jouw ambitie en motivatie.

Ben jij die Freelancer in de sport die wij zoeken?

Ben jij ingeschreven in de KVK en werkzaam als ZZP-er? En ben je op zoek naar nieuwe, inspirerende opdrachten zoals pedagogisch medewerker sport op een sportbso, personal trainer bij een fitnesscentrum, bootcampinstructeur of als freelance gymdocent? Dan kunnen wij zeker wat betekenen.  Via SportUnie verbinden wij jou aan een opdracht van onze gezamenlijke klant. Jij verzorgt zelf de facturatie naar die klant. Welke organisatie durft dat nog tegenwoordig? Kortom bij ons staat jouw ondernemerschap centraal!

 

Nieuwsgierig of SportUnie ook voor jou dé uitdaging heeft? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.