Werken bij SportUnie

SportUnie is een dienstverlenende organisatie in de arbeidsbemiddeling met 2 verschillende labels. Ons dagelijks werk bestaat uit het koppelen van sportieve werknemers en sportspecialisten aan werkgevers. Dat doen we in verschillende sectoren/ branches:  Onderwijs, Kinderopvang, Semi-Overheid, Leisure.

Allemaal verschillende werelden, met één overeenkomst: goede werknemers en sportspecialisten zijn moeilijk te vinden. We helpen bedrijven, instellingen en instanties met het invullen van vacatures, en geven tegelijkertijd de carrière van kandidaten een nieuwe wending.

Verbinding

Werkgevers gaan een samenwerking met ons aan omdat ze merken dat hun vacatures te lang open blijven staan. Dat belemmert hun groei en continuiteit. Wij schieten ze op dat moment graag te hulp door hun vacatures te plaatsen, verspreiden én door gericht op zoek te gaan naar goede kandidaten.

Ook sportprofessionals en sportspecialisten sluiten zich bij ons aan, omdat ze toe zijn aan iets nieuws of nieuwsgierig zijn naar hoe ze in de markt liggen. We begeleiden kandidaten gedurende het hele sollicitatieproces, zodat ze makkelijker een plek bij een nieuwe werkgever vinden. Persoonlijk contact is in ons werk erg belangrijk, alleen zo kom je erachter wat er speelt.

Door ons dagelijks contact met zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen we snel verbindingen leggen. De afgelopen jaren hebben we zo`n 140 specialisten aan een nieuwe baan of aan nieuwe opdrachten geholpen, en heel veel kinderen en jongeren aan leuke sportieve activiteiten.

Afdelingen

Sportunie bestaat sinds 2014 en wil naast de organisatie van activiteiten flink groeien in het recruitment. Waar ik nu alles zelf heb gedaan samen met de sportpro`s is de tijd gekomen om teams en afdelingen te gaan bouwen.

Als jij onze nieuwste aanwinst wordt, heet ik je van harte welkom. Maar ook voor een oriënterend gesprek zetten we de koffie alvast klaar!

Onze vacatures