Wat we doen

Wat we doen

SportUnie is een dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling en events. Onze expertise ligt binnen de branches: Onderwijs, Kinderopvang, Semi-Overheid, Fitness en Leisure. Ons netwerk van 140 gedreven sportspecialisten, sporttrainers en sportmedewerkers staat garant voor persoonlijk, eerlijk, loyaal, transparant, flexibel en ambitie. Ons werkveld beslaat inmiddels heel NL.

 

Onze diensten

Onze verschillende labels bieden onze klanten ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel of invulling van sportieve activiteiten. Op de manier die bij de klant past. Of je nu op zoek bent naar een recruitmentpartner die je het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt, of naar een voordelige manier om meer exposure te krijgen voor je vacatures en om ondersteuning te krijgen bij het sourcen van de juiste kandidaten; de merken van SportUnie bieden altijd een werkwijze die naadloos aansluit bij jullie organisatie.

Vooral in de sectoren onderwijs, kinderopvang en overheid zijn wij op ons best. Dit zijn de sectoren waar het vinden van het juiste personeel echt een uitdaging is. En wij zetten graag onze tanden in een goede uitdaging, omdat we samen willen winnen.

Wij werken vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met ons aan willen gaan. Met wederzijds commitment zetten we de mooiste resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek. Elke keer weer.