SportUnie Academy voeg jouw organisatie toe

SportUnie brengt vraag en aanbod van leerproducten voor professionals in sport, bewegen en gezondheid bij elkaar. Heb jij aanbod? Dan is de SportUnie Academy interessant voor jou!

Geinteresseerde websitebezoekers en/of aangesloten professionals op Sportunie.nl kunnen zich persoonlijk verder ontwikkelen en bijscholen door experts en specialisten uit het SportUnie netwerk en de branche.   

SportUnie als verbinder

Op SportUnie kunnen opleiders, trainers en coaches hun brede aanbod van cursussen, workshops, trainingen en opleidingen verzorgd door trainers en experts promoten. Via een eigen bedrijfspage promoot jij jouw aanbod en kom je in contact met nieuwe deelnemers voor jouw aanbod.

In korte tijd zijn er 736 nieuwe professionals aangesloten en hebben 54 bedrijven opdrachten en vacatures geplaatst op SportUnie. 

SportUnie kun je zien als een laagdrempelige verbindende, persoonlijk marketingmiddel. Aanbieders bieden wij een podium en professionals van SportUnie en andere geinteresseerde bezoekers in de sport, bewegen en gezondheid bieden wij de mogelijkheid om DIRECT in contact te komen met verschillende opleiders.

Kan jouw organisatie, eenmanszaak, bedrijf, trainingsbureau bijdragen om de kennis van professionals in sport te vergroten? Sluit je dan ook aan bij Sportunie?

Kosten

Voor onze service en extra exposure vragen wij een bijdrage ( 6 of 12 maanden), dat past bij het aantal leerproducten dat jij aanbiedt met jouw bedrijf via jouw eigen website! Wel zo eerlijk toch?

Academy 6 maanden: € 60,00 excl. + € 15,00 excl. per leerproduct 

Academy 12 maanden: € 99,00 excl. + € 15,00 excl. per leerproduct

Wat krijg je

  • Een algemene bedrijfspagina
  • Organisatie gegevens
  • Korte vermelding categorie
  • “Ga naar jouw website” button

Welke leerproducten bied jij aan? Vul onderstaand aanmeldformulier direct in en ontvang een voorstel, offerte.

Neem gerust contact op met Allard Ganzevles om te informeren naar de mogelijkheden en voordelen. Stuur een mail naar info@sportunie.nl of vul het contactformulier in!