Stages in de sport en sportvacatures voor sportstudenten

Ben jij als sportstudent MBO, HBO, WO opzoek naar een werkstage, afstudeerstage, bijbaan of een startersfunctie in sport, bewegen of gezondheid?

Via ons sportvacature en stageplatform in de sport, bewegen en gezondheid helpen wij graag.  Door een aanbod van sportvacatures, afstudeerstages en stage aan jou voor te schotelen.

Denk aan stages in de sport, buurtsportcoach, combinatiefunctie, vakleerkracht gymnastiek, docent lichamelijke opvoeding, zweminstructeur,  sportevent manager, sportmanagement, sportmarketing, sportbonden, t/m pedagogisch medewerker sport, fitnessinstructeur en dergelijke. Bepaal jouw plek met jouw drive, ambitie, passie en persoonlijkheid!

Laat jij je inspireren door 1 van deze sport vacatures en sportstages

Waarom SportUnie

Bij SportUnie verbinden we jouw sportieve talent aan profit en non-profit sportorganisaties die naar sportmedewerkers en sportstudenten op zoek zijn. We werven actief, kennen de werkgevers goed, werken transparant en persoonlijk en bieden ondersteuning.

Enkele voordelen

  • Je solliciteert rechtstreeks bij de werkgever
  • Wij zijn onafhankelijk
  • Geen intermediairs
  • Sparren graag met je
  • Jij staat centraal

Wat doen wij?

Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Heb je interesse in sportieve (bij) baan, afstudeerstage of werkstage in de sport bekijk dan de vacatures

Maar we kunnen ook beginnen met een gesprek waarin we je leren kennen en inventariseren wat jouw specifieke wensen en ambities zijn. Na dit gesprek vertellen wij jou meteen waar je aan toe bent.

Tijdens de kennismaking staan wij voor je klaar. Je staat er dus niet alleen voor! Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de sport, een sportstage bij één van onze opdrachtgevers of dat je een startersfuncties zoekt. Wij geven advies op basis van jouw ambitie en motivatie.

Nieuwsgierig of SportUnie ook voor jou dé uitdaging heeft?

Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.