Standaardpakket

  Standaard pakket     

vacatures kosteloos plaatsen

Vanaf €8,00* per uur x baanomvang x 1/2/3/4 (branche) per kandidaat per aanname

– Standaard exposure

– Gratis vacatures plaatsen

– Alle sollicitaties ontvangen

*excl. btw

Offerte aanvragen?


Gratis vacatures plaatsen

Ons standaardpakket geeft jou de mogelijkheid om gratis vacatures op sportunie.nl te plaatsen. Is je organisatie groeiende en heb je regelmatig nieuwe kandidaten nodig? Dan is deze optie een echte uitkomst. Wij plaatsen elke vacature voor je, hier heb je zelf geen werk aan.

Geen administratieve rompslomp

Bij het zoeken naar kandidaten komt de nodige administratieve rompslomp kijken. Dit gedoe nemen wij je graag uit handen. Jij hoeft ons alleen maar de links te sturen; wij plaatsen de vacatures voor je.

Ook het uitnodigen of afwijzen van kandidaten handelen wij voor je af. Je ontvangt van ons direct een e-mail wanneer er iemand heeft gesolliciteerd op je vacature. Je kunt vervolgens zelf eenvoudig aangeven ‘uitnodigen’ of ‘afwijzen’. Gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt.

Je betaalt pas bij aanname

Het is gelukt! Je hebt de perfecte kandidaat via ons gevonden. Hij is twee keer op gesprek geweest en binnenkort zal hij zijn contract ondertekenen. Dit is pas het moment dat je ons betaalt. We rekenen een vast bedrag op basis van het ervaringsniveau van de kandidaat.

Geen verrassingen

Bij SportUnie weet je vooraf precies wat je betaalt. Hierdoor kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan. Voor het plaatsen van vacatures betaal je per jaar een vast bedrag, afhankelijk van het aantal vacatures dat je wilt plaatsen. Verder betaal je pas voor een kandidaat op het moment dat je hem of haar daadwerkelijk aanneemt.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.