Open Sollicitatie

Open sollicitatie

 

Wij zoeken versterking omdat wij willen groeien! Niet altijd per direct, maar als je een open sollicitatie achterlaat, dan kunnen we contact met je opnemen als er een vacature is!

 

SportUnie bemiddelt MBO en HBO opgeleiden in de sport en organiseren actieve en sportieve belevingen voor kinderopvang, onderwijs, ouders en bedrijven door heel NL. Daarom hebben we stap voor stap versterking aan het front nodig. Wij zijn druk met het bouwen van zelfsturende teams van specifieke sportmedewerkers in Utrecht, Den Bosch, Arnhem/Nijmegen, Zwolle. Wij zoeken geregeld nieuwe spelers voor teams met verschillende rollen in verschillende steden:

 

Team van scorende spitsen voor advies

Groei gaat niet vanzelf. De spitsen van Advies leggen perfect aan toekomstige klanten uit hoe wij de activiteiten organiseren en wat voor professionals wij inzetten. Daarvoor mogen ze zelf op de directeursstoel gaan zitten. Naast alleen maar scoren staan ze zelf ook in de praktijk om activiteiten te verzorgen.

 

Team van verdedigers voor het klantgeluk

De naam zegt het al: dit team zorgt ervoor dat onze klanten gelukkig zijn met onze diensten. Is er iets niet goed, staat er een sportprofessional in de file, moet een activiteit verschoven worden of hebben onze klanten vragen? Dan zitten zij klaar om te helpen en ze stoppen pas als het opgelost is. Naast alleen verdedigen van geluk staan ze geregeld zelf in de praktijk om activiteiten te verzorgen.

 

Team van aanvallende en controlerende middenvelders

In het middenvelders team zitten de subteams van ‘De Ticket box’ en HR en nog allerlei andere rollen die ervoor zorgen dat alles in de organisatie zo soepel mogelijk verloopt. De Rekenkamer zorgt ervoor dat het financieel allemaal voor elkaar is en Team HR is er verantwoordelijk voor dat er voldoende collega’s zijn die allemaal vrolijk rondlopen.Naast alleen maar controleren staan de teamleden ook geregeld in de praktijk om je kunsten te vertonen!

 

Team Luidsprekers

Spraakmakend zijn ze, die luidsprekers. Ze zorgen er namelijk voor dat we zoveel mogelijk onder de aandacht komen op alle kanalen die je maar kunt bedenken. Zij zijn er dus verantwoordelijk voor dat we gevonden worden. Praatjes vullen geen gaatjes, daarom staan de teamleden ook geregeld in de praktijk om klanten in beweging te zetten.

 

Team van specifieke wisselspelers

Sportunie zet graag de juiste sportprofessional in voor de juiste activiteit, op de juiste plek voor een top beleving met gezamenlijke winst! Elke dag komen er wisselspelers bij uit alle takken van sport. Al deze sportprofessionals hebben dezelfde kenmerken! Ze zijn expert, persoonlijk, zorgen voor klantgeluk, flexibel en vooral loyaal en gaan voor een lange speeltijd.

 

Solliciteren

Wil jij ons versterken? Stuur dan een open sollicitatie via deze website en laat goed weten waar je naar op zoek bent. Wij sturen je altijd een reactie en brengen je op de hoogte wanneer een vacature matcht met jouw wensen.

 

Solliciteer Nu