Onze diensten

Onze diensten


SportUnie is een nieuwe dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling in de sport. Met onze verschillende labels bieden we onze klanten ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel. Dat doen we op de manier die bij de klant én bij ons past: persoonlijk, laagdrempelig en efficiënt.

Arbeidsbemiddeling in de sport

Arbeidsbemiddeling in de sport is een vak apart. Het is geen kwestie van een poppetje achter een bureau op in de gymzaal zetten. Aandacht voor wat de werkgever en de werknemer willen, is cruciaal. Wij werken vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met ons aan willen gaan. We zijn er trots op dat we grote kinderopvangorganisaties al 4 jaren mogen voorzien van nieuwe sportprofessionals en activiteiten. Met loyaliteit, flexibiliteit, kwaliteit en ambitie zetten we de mooie resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek en een lach op het gezicht van jong tot oud. Elke keer weer.

Voor elk doel een passende werkwijze: jobsite of recruitmentpartner

Een samenwerking met SportUnie kan voor jouw organisatie een directe oplossing voor een concreet probleem betekenen. Ben je op zoek naar een recruitmentpartner die je het gehele werving-en-selectieproces uit handen neemt? Of wil je op een voordelige manier je vacatures bij een grote groep kandidaten onder de aandacht brengen? Wij kunnen je ondersteunen bij het opsporen en aantrekken van de juiste kandidaten. Dat doen we met  onze uitgebreide netwerken.

Zoek je een vakleerkracht LO, een buurtsportcoach of een sportieve pedagogisch medewerker? Wij weten precies wie we moeten benaderen. Door met je in gesprek te gaan, zorgen we ervoor dat de werkwijze van onze labels naadloos aansluit bij jullie organisatie.


Gespecialiseerd op verschillende vlakken

SportUnie heeft van arbeidsbemiddeling en events haar expertise gemaakt. We begonnen in het onderwijs en kinderopvang maar zijn inmiddels ook bekend in de sectoren: Overheid en Fitness. We zijn door onze aanpak in staat om goede kandidaten een plek te geven bij organisaties.

In de sectoren waar wij actief zijn, is het vinden van het juiste personeel vaak een flinke uitdaging. Daar zetten wij graag onze tanden in. Zowel voor kandidaten als voor werkgevers fungeren we als katalysator: van carrières, anderzijds van bedrijfsgroei, continuïteit en meer beweging.

Vraag je je af op welke manier SportUnie jouw organisatie het best van dienst kan zijn? We geven je graag een vrijblijvend advies, afgestemd op de specifieke vraag, de doelen en het karakter van je organisatie.