Ondernemers uitgelicht

Deze ondernemers, freelancers en zzp-ers maken gebruik om via het SportUnie platform hun expertise, specialisme en professie in te zetten bij jou als sport en beweegliefhebber, opdrachtgevers en werkgevers door heel Nederland.

Bekijk de uitgelichte ondernemers en neem direct contact met ze op!

Klik verder om meer te lezen over deze ondernemers en hun expertise.

Sportgroet,

Allard Ganzevles

People Provit

Expeditie voor team, persoonlijke en vitale groei

We bevinden ons in een steeds sneller veranderende en complexere maatschappij, waar veel van jou als persoon, je team en jouw (persoonlijk) leiderschap gevraagd wordt. Je stelt daarbij ook hoge eisen aan jezelf.

Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of teamontwikkeling, het proces heeft veel weg van een expeditie. Ontwikkeling en verandering doet pijn en is spannend, je moet vertrouwd gedrag loslaten en aan nieuw gedrag wennen. Tijdens zo’n proces kom je allerlei uitdagingen en onverwachte situaties tegen, hoe goed je je ook hebt voorbereid.

Hoe je met die situaties om gaat is bepalend voor het resultaat en maakt het verschil tussen tijdelijke gedragsverandering en duurzame gedragsverandering. Om je gedrag duurzaam te veranderen wordt er veel van je fysieke, mentale en emotionele vaardigheden gevraagd.

Het goede nieuws is: dit is te ontwikkelen en te trainen!

Meer weten over de ProVit methode? Ga naar mijn website!

Contactpersoon: Court Cameron

Functie: Expeditie begeleider voor persoonlijke en vitale groei

Email: Court@peopleprovit.nl

Veronon.nl

Maatwerk op het gebied van sport, bewegen, (gezondheid) coaching en onderwijs.

Veronon.nl ( Jaap Verhagen ) houdt zich bezig met het ontwikkelen en verzorgen van bewegings onderwijs voor scholen en verenigingen. Ook verzorg ik workshops en trainingen op het gebied van communicatie, motorisch leren en samenwerking. Daarnaast geef ik persoonlijke gezondheidscoaching. U kunt hierbij denken aan personal training met extra aandacht voor lichaam én geest.

Wil jij hier staan?