Ondernemers uitgelicht

Deze ondernemers, sportaanbieders, freelancers, zzp-ers maken gebruik om via SportUnie hun expertise, specialisme en professie in te zetten bij jou als sport- en beweegliefhebber, opdrachtgever of werkgever.

Bekijk de uitgelichte ondernemers en neem direct contact met ze op!

Klik verder om meer te lezen over deze ondernemers en hun expertise.

Sportgroet,

Allard Ganzevles

Prachtig Mooi Sport en Spel

Prachtig Mooi verzorgt en bezorgt Sport en Spel op maat!

Prachtig Mooi Sport & Spel organiseert sport- en spelactiviteiten voor scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren. Alle activiteiten op sport- en spelgebied behoren tot de mogelijkheid om op te worden genomen in een programma. De programma’s worden in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Prachtig Mooi heeft een schitterend aanbod van programma’s, activiteiten en locatie’s. De omvang van de programma’s variëert van een dagdeel tot een week. Bij een gecombineerd meerdaags programma worden de activiteiten zoveel mogelijk gecentreerd rond een vaste accomodatie c.q. slaap- of verblijfplaats. De accomodatie bevindt zich bij voorkeur in een rustige, landelijke of bosrijke omgeving. Dit kan in heel Europa zijn. Van de Veluwe tot aan de Belgische Ardennen, van de Noordzee tot aan de Duitse Eiffel. In de natuur, in een fijne sfeer genieten van het moment en van zeer uitdagende en uitnodigende activiteiten.

Meer weten? Ga naar onze website!

Contactpersoon: Cyril Holtkamp

Email: cyrilholtkamp@yahoo.com

Daan BikeTrial Workshops

Daan Boverhof Trialshows & Workshops

Daan begon als 12 jarige in 2006 te stunten met een fiets, in deze periode kwam hij in aanraking met de sport Biketrial. Sindsdien reist hij door heel Europa om ervaring op te doen voor zowel wedstrijden als shows middels Worldcup wedstrijden onder de vlag van Nederland.

Biketrial is een enorm spectaculaire sport die enorm veel concentratie vereist! Door balans en kracht te combineren wordt er met een Trialbike op verschillende hoogtes gesprongen en is het daarmee een sport die veel doorzettingsvermogen vereist. Door dagelijks de grenzen op te zoeken probeert Daan zijn niveau steeds te verbeteren en te behouden.

Daan stimuleert en motiveert jong en oud dagelijks door Biketrial-Workshops en shows te geven. Middels jarenlange ervaring op wereldniveau is hij de aangewezen persoon om kennis mee te maken!

Meer weten? Ga naar mijn website!

Contactpersoon: Daan Boverhof

Email: daanboverhof@hotmail.com

G-Recreatie

“dé specialist op het gebied van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten “

G-recreatie biedt een unieke combinatie van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten met een online platform voor het primair basisonderwijs, voortgezet onderwijs, evenementen en groepsactiviteiten. Iedere activiteit is gebaseerd op een zelfontwikkelde leerlijn, die aansluit op de kerndoelen in het onderwijs.

Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Wij zijn uw ideale onderwijspartner. Het liefst weken we met op maat leverbare totaaloplossingen. Om kwaliteit te waarborgen leveren wij bij onze diensten altijd een plan van aanpak. Zo willen we garanderen dat ons aanbod past bij de cultuur, visie, ambities en doelstellingen van uw organisatie. Op deze manier kunnen we u optimaal bedienen en volledig ontzorgen.

Contactpersoon: Dennis Groen

Email: info@g-recreatie.nl

Wil jij hier staan?