Wekelijkse SportUnie vacature promotiemail naar sporters

Sportorganisaties, scholen, kinderopvangorganisaties, sportservicebureaus, sportretail bedrijven

en werkzoekende sportprofessionals komen samen op SportUnie.nl

 

SportUnie brengt wekelijkse sportvacatures van verschillende klanten onder de aandacht bij werkzoekende sportieve mensen door heel NL. Allemaal hebben de werkzoekenden een MBO, HBO of WO sportopleiding gevolgd ( ALO, Sportkunde, Cios, Sport en Bewegen). Sommige studeren nog of zijn net gestart met hun carrière. Anderen hebben de nodige werkervaring en willen een switch maken of een nieuwe uitdaging. Sportieve werkgevers kunnen bij SportUnie terecht om sportief personeel te werven. Detacheren en uitzenden doen wij niet, omdat we zo onafhankelijk mogelijk willen zijn.

Toegevoegde waarde

  • 1350 werkzoekende verdeeld over 16 doelgroepen
  • Groot sportief netwerk
  • Promotie van uw vacatures wekelijks op vrijdag per doelgroep
  • Vergroot de naamsbekendheid
  • Zichtbaar op meerdere sites
  • 2 pakketten Easypakket en Actief Pakket
  • Lage prijs, geen abonnementen en geen verplichte credits afname. €100,00 excl. per vacature
  • Ondersteuning door 10 SportUnie ambassadeurs (Actief pakket)

Enkele sportwerkgevers die u voor gingen?

Decathlon Den Haag – Teamsportservice – Fit 20 – Regiekr8 – Partou kinderopvang – Smallsteps kinderopvang – KMN Kind en CO – Rotterdam Sportsupport – KindeRdam – Sportfondsen Hellevoetsluis – Berlage Lyceum – Schoolbestuur OPOZ – RGO Middelharnis – City Skydive – Beweeg Wijs – Talent Primair – Excsplore – Zus en Zo Kinderopvang

Vrijdag sturen wij de promotievacature mail 

Bent u opzoek naar een sportieve medewerker? Sluit je aan bij SportUnie en geef uw vacatures door voor vrijdag 9:00 uur. Wij zetten uw vacatures online op sportunie.nl. Alle sollicitanten die wij binnenkrijgen sturen wij rechtstreeks door naar u als sportwerkgever. U geeft alleen aan ons door of u in gesprek wilt of de sollicitant wilt afwijzen. Afwijzen doen wij graag voor u.

Wie zijn wij? Kijkje in de kleedkamer van SportUnie

Wij geloven in een eerlijke, transparante arbeidsmarkt waarin sportprofessionals waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties en streven naar eerlijke kansen voor iedereen in de sport.

Daarom willen wij de grootste verbindende, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve arbeidsbemiddelaar van sportief Nederland worden, waarbij talentvolle werkzoekenden, werknemers en professionals (ambassadeurs) met passie voor sport, gezondheid en bewegen de juiste baan vinden bij onze klanten (fans) en visa versa.

Maar hoe zorgen wij er nou voor dat kandidaten en klanten “ambassadeurs” en “fans” worden van SportUnie?

Juist door het anders te doen!

 

Bekijk de SportUnie organisatie als een voetbalstadion!                    

“De fans (klanten en kandidaten) van SportUnie kijken actief naar de spelers van SportUnie!”

 

SportUnie gelooft in een organisatiemodel dat lijkt op een voetbalstadion. Geen management en functies, maar rollen op verschillende posities in het speelveld. SportUnie wil graag dat klanten en kandidaten bovenaan staan en vanaf de tribune neerkijken op de spelers (werknemers en ambassadeurs) van SportUnie. Op deze wijze kunnen wij transparant, eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk (in verschillende posities en rollen) zijn en de klanten en werkzoekenden entertainen. Wij geloven dat juist de klant en kandidaat hier heel blij van worden en dit winst oplevert.

Sportunie gaat er vanuit dat onze spelers allemaal logisch kunnen nadenken, gebruik maken van de eigen sterke kanten en van de teamleden. Zo kan een goed team zichzelf sturen. Bij SportUnie werken dan ook goede, slimme, sportieve en creatieve ambassadeurs met allemaal 1 gelijk fundament: We hebben passie voor sport, willen graag samen winnen, durven te delen en vooral te verliezen!

Wat willen we bij SportUnie bereiken?

SportUnie wil blije gezichten en tevreden fans voor, tijdens en na de plaatsing van een kandidaat.

Dat klinkt simpel, maar dit betekent dat we bij alles wat we doen, kijken of het slimmer, beter en vriendelijker kan. Ons dagelijks werk bestaat uit het verbinden van sportieve werknemers en sportspecialisten aan werkgevers. Dit doen we vanuit een organisatie waar we gelukkig en op een realistische competitieve manier aan het werk zijn.

Om het bovenstaande mogelijk te maken, hebben we zes waarden gedefinieerd:

1. We zijn open en transparant 
2. Contact is persoonlijk en gebaseerd op gelijkheid en loyaliteit
3. We leveren goede support naar onze klanten, sportprofessionals (wissels) en kandidaten
4. We ontwikkelen voor en met de klant en kandidaat
5. Verandering is deel van SportUnie
6. Persoonlijke groei is het doel

 

Heeft u interesse en wilt u SportUnie inzetten voor uw organisatie, bedrijf, school, gemeente, fitnesscentrum of sportservicebureau?

Neem contact op en wij verwelkomen u graag.

Sportieve groet,

Allard Ganzevles

Allard.Ganzevles@sportunie.nl

 


 

;