Waardevolle lesdag voor kinderen

OPROEP AAN FREELANCE SPORTPROFESSIONALS

 

Toch een waardevolle lesdag op de basisschool door freelance sportprofessionals!

 

Kan jij als freelance sportprofessional een structureel programma aanbieden voor basisschoolkinderen van gr 3 tm 8, waar kinderen en leerkrachten blij van worden?

Graag kom ik met jou in contact! 

Waarom?

Kinderen verdienen een vakbekwame passievolle sport- beweegprofessional, die een waardevolle invulling kan geven als de school een personeelsprobleem heeft.

Via het SportUnie platform wil ik mijn netwerk van sportprofessionals inzetten, om basisscholen een extra kanaal te bieden om in contact te komen met freelance sport- en beweegprofessionals, die als invalkracht, invaldocent kunnen werken.

Scholen kunnen direct in contact komen met de zzp-ers en het uurtarief met de freelancers afspreken. SportUnie rekent hier geen extra bemiddelingskosten of commissie per uur! Na 1 november hooguit een klein bedrag om 6 maanden of een jaar lang onbeperkt opdrachten voor invalerk te kunnen plaatsen!

Ben jij die freelance sportprofessional met een structureel programma voor groep 3 tm 8?

 

Volg SportUnie op linkedin

#freelance #zzp #ondernemer #sporttrainer #beweegprofessional #sportprofessionals #zelfstandige #onderwijs #invalkracht #invalpool #invaldocent #basisschool #basisonderwijs