Gratis voor ZZP-er, ondernemers en organisaties

Goed nieuws voor aangesloten ZZP-ers, ondernemers en opdrachtgevers!

SportUnie biedt tot 1 november 2020 gratis haar diensten aan voor zzp-ers en opdrachtgevers!

Voor ZZP-ers 

ZZP-ers in Sport, Bewegen en Gezondheid met KVK nummer, kunnen zich aanmelden , een profiel met jobalert aanmaken en gratis onbeperkt reageren op opdrachten via het SportUnie platform en dat 1 jaar lang!

Na 1 november kunnen ZZP-ers lid worden van SportUnie, waarbij zzp-ers na plaatsing van een opdracht, direct kunnen reageren. Opdrachten, invalwerk, vacatures en sportklussen van bedrijven, sportorganisaties, fitnessbedrijven, gemeenten, scholen, kinderopvang en instellingen die naar zzp-ers op zoek zijn worden geplaatst. Er komen geen extra bemiddelingskosten van Sportunie bij. Oftewel jij bepaalt met de opdrachtgever het tarief, de voorwaarden en hebt er een nieuwe klant bij. Geweldig toch.

Ja, ik meld mij meteen aan!

 

Voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers die zoeken naar:  invalkrachten, vervanging, tijdelijke expertise, projectmedewerkers of gewoon een extra flexibele schil willen, kunnen gratis onbeperkt opdrachten plaatsen met hun eigen account.

Voordeel is dat SportUnie profit en non-profit organisaties de mogelijkheid biedt om zzp-ers te bereiken, waarbij er geen bemiddelingskosten, commissies per uur worden gerekend bij een goede match. Opdrachtgevers kunnen op deze manier zelf een goede invalpool, van zzp-ers opbouwen.

Na 1 november gaan opdrachtgevers voor deze service een bedrag betalen, waarbij er gekozen kan worden uit 3 lidmaatschappen:

Free lidmaatschap: Opdrachten worden gratis geplaatst door SportUnie op naam van Sportunie

Basis lidmaatschap: Onbeperkt opdrachten plaatsen gedurende 6 maanden, beheren, met NAW gegevens van de organisatie

Pro lidmaatschap: Onbeperkt opdrachten plaatsen gedurende 1 jaar, beheren, met NAW gegevens van de organisatie

Ja, ik plaats nu een opdracht