Gelderland

Mark Snijder

#SportBusiness Agent Fitnessbranche

#SportBusiness Agent Onderwijs

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of ben jij toe aan een sparrend gesprek?

Passie voor zwemmen, waterpolo en sport in het algemeen!

Mijn passie is?

Sport is in het algemeen mijn passie. Zelf was ik vroeger actief als zwemmer en later als waterpoloër. Ik vond echter alles leuk en was dan ook in mijn vrije tijd altijd aan het sporten (voetballen, triathlon, tennissen, hardlopen).

Waar houd ik mij mee bezig?

Nadat ik het CIOS en de ALO succes had afgerond ben ik als vanzelfsprekend gaan werken in de Sportbranche. Eerst bij verschillende Health Centers en daarna als adviseur bij Bosan Sportinstallaties waar ik sporthallen en gymzalen mag inrichten. Dat doe ik op dit moment nog steeds parttime maar daarnaast ben ik ook als adviseur betrokken bij “de Digitale buurtsportcoach” en coach ik accountmanagers on the job.

Naast mijn dagelijkse werk ben ik als vrijwilliger maatschappelijk betrokken bij diverse instanties in mijn woonplaats Elst en sport ik uiteraard zelf nog steeds veel.

Als sportbusiness agent voor Sportunie ben ik het aanspreekpunt voor werkgevers en sportprofessionals voor provincie Gelderland binnen het onderwijs en de fitnessbranche.

Mijn gaafste sportmoment: 

Dat zijn er eigenlijk teveel om op te noemen maar het moment dat de Nederlandse Waterpolo Dames Goud wonnen in Beijing in 2008 was geweldig.

Wil je graag een keer kennismaken met mij en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als gymdocent in het onderwijs of wil je werken in de fitnessbranche …….

…….bel of whatsapp mij op 06-21246905

Of stuur een mailtje via het formulier aan de linkerkant!