Het GymRecruiter abonnement?

Wij maken recruitment in sport en onderwijs betaalbaar en mogelijk!

Het aantrekken en inspireren van vakleerkrachten gymnastiek en docenten lichamelijke opvoeding kan een uitdaging zijn. Hoe trek je talent aan? Hoe bereik je gymdocenten en bewegingsonderwijs professionals en hoe raken ze betrokken en geïnteresseerd in jouw school in het po, vo, sbo, vso of mbo of sportorganisatie?

SportUnie heeft het GymRecruiter abonnement bedacht, waarbij op een laagdrempelige, wijze onze GymRecruiters inzetbaar zijn voor en met jouw onderwijsinstelling of organisatie. Betaalbare en flexibele werving en selectie, waarbij we ondersteunen zonder een extra fee te vragen voor een aangenomen kandidaat.

Het relaxte van het GymRecruiter abonnement is dat jij als opdrachtgever na een looptijd van 2 weken zelf bepaalt of je het abonnement stopzet of niet. Dit kan per week per vacature. Ook het het aantal vacatures kun je bepalen.

Hoe werkt het GymRecruiter abonnement?

Voor €130 excl. per week per vacature gaat de GymRecruiter met jouw bewegingsonderwijs vacature aan de slag. Het GymRecruiter abonnement gaat altijd van start op de maandag van de week. De looptijd is minimaal 2 weken! Duidelijker kan het niet.

Voor het afsluiten van een GymRecruiter abonnement, neem contact met ons op. Of kies gelijk voor onderstaand abonnement.

GymRecruiter Abonnement

 

€130 excl. per week per vacature

Minimaal looptijd van 2 weken per vacature

Iedere week opzegbaar

Kostenbesparend t.o.v. Werving en Selectie

Onze GymRecruiter zoekt voor u naar geschikte kandidaten

Wij brengen uw vacature on der de aandacht tijdens spargesprekken

Wij posten uw vacature op vacaturesites en social media

85% van de vacatures die wij in behandeling hebben worden binnen 1 á 2 maanden succesvol ingevuld;

Wij kijken naar de persoon ‘achter het cv’.

GEEN EXTRA FEE PER AANGENOMEN KANDIDAAT