Freerunning clinic, VO, MBO

Freerunnen

Wil je een sportclinic beoefenen tijdens de gymles waar niks je in de weg staat? Dan is een Freerunning zeker een coole activiteit. De leerlingen verplaatsen zich van punt A naar punt B en overwinnen zo verschillende obstakels aan de hand van allerlei trucjes.

Flips, swings, sprongen,… het hoort er allemaal bij. Deze gymnastische technieken zijn een must om over de obstakels te kunnen springen.

Het is een nieuwe manier van zich op een snelle, vloeiende en efficiënte manier voort te bewegen. Daarnaast is bij freerunning ook het spectaculaire aspect, zoals salto’s en andere ‘tricks’, belangrijk. Er komen acrobatische kunstjes en durf aan te pas.

Een freerunner botst op tegen grenzen, maar hij verlegt ze telkens weer door opnieuw en opnieuw te oefenen. Freerunning is een uitdagende sportclinic, de freerunners gaan er op zoek naar zijn of haar eigen grenzen en nieuwe uitdagingen. De freerunner voelt zich het best thuis in een uitdagende setting (binnen of buiten).

 

Doelgroep:

  • Sportklassen, BSM, LO 2, reguliere gymlessen, projectdagen, cultuurdagen
  • MBO

Wat kunt u verwachten?

Goede w-up, uitleg en oefenen van de hindernissen met verschillende technieken, verzorgd door goede sportinstructeurs! Aan het eind van de clinic kan iedereen op zijn of haar niveau het hele parcours doorlopen. 

 

Locatie

Gymzaal