Werken als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris

Wil jij na jouw sportopleiding werken als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris? Goed nieuws! Het aanbod vacatures buurtsportcoach en combinatiefunctionaris van  vacatures is zeer positief!

Als spin in het web, ben jij natuurlijk de operationele en beleidsmatige professional die aan de touwtjes trekt en verbindingen legt tussen verschillende organisaties zoals: sportverenigingen, onderwijs, kinderopvang, welzijn, gezondheidszorg en diverse sportpartners en sport- en beweegaanbieders. Fantastisch toch!

Het afgelopen jaar zijn er dan ook veel mogelijkheden ontstaan voor afgestudeerde cios, sport en bewegen, sportkunde en ALO professionals die het werkveld betreden. Veel gemeenten, sportservicebureau, sportbedrijven, scholen, kinderopvang en zwembranche organisaties en instanties hebben buurtsportcoach vacatures en combinatiefunctionaris vacatures openstaan, omdat ze gebruik maken van de Brede Regeling Combinatiefuncties.

Het sportvacature aanbod voor buurtsportcoaches, combinatiefuncties en sportregisseur is hierdoor erg divers. Door deze brede regeling combinatiefuncties ontstaan er fulltime, maar ook veel parttime buurtsportcoach, combinatiefunctie en sportregisseur vacatures. 

 

Pak die kans bij een parttime vacature buurtsportcoach of combinatiefunctie

Veel werkzoekende sport- en beweegprofessionals die SportUnie spreekt, zoeken naar een fulltime baan. Minimaal 32 uur horen wij vaak! Terecht natuurlijk, maar waar verschillende werkgevers samenkomen en binnen de brede regeling vacatures voor buurtsportcoach en combinatiefuncties creëren, is dit niet altijd haalbaar door verschillende belangen.

Pak gewoon wel die kans om parttime als buurtsportcoach te werken! Werkervaring opdoen, netwerk opbouwen, collega`s leren kennen, kennis verwerven is voor jouw toekomst van belang. Maar geef wel duidelijk bij de werkgevers aan dat jij genoodzaakt bent om naast de werkzaamheden als buurtsportcoach of combinatiefunctionaris, ander werk te verrichten, om je rekeningen te betalen.

Bespreek dus bij een parttime baan met de werkgever, wat er van jou verwacht wordt en wees duidelijk over het werkrooster. Vergeet niet dat de werkgever ook graag continuïteit in hun organisatie willen en jou graag in dienst wil hebben.

 

Zoek jij een:

 

 

Ontvang buurtsportcoach en combinatiefunctie vacatures in je email

Wilt uw organisatie buurtsportcoach en combinatiefunctie vacatures plaatsen?