Overijssel

Bernd Bove

#SportBusiness Agent Overijssel

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of ben jij toe aan een sparrend gesprek?

Passie voor sport, bewegen en voetbal

Mijn passie is:

Zelf sporten, en dan met name voetballen, sport kijken en anderen laten sporten of bewegen. Hier besteed ik wekelijks veel tijd aan, maar dat is het dubbel en dwars waard, want het is mijn passie!

Waar houd ik mij mee bezig:

Vanuit mijn werk als bewegingsagoog, beweegdocent en voetbaltrainer breng ik wekelijks veel mensen in beweging. Op deze manier ervaren zij de positieve effecten van beweging. Wat deze effecten zijn? Lichamelijke gezondheid, sociale contacten, sportieve prestaties, geestelijk welbevinden, zelfredzaamheid, etc. Er zijn tal van positieve effecten en deze kunnen per persoon verschillen, maar uiteindelijk ervaart iedereen minimaal één positief effect van beweging en dat is waar ik het voor doe. 

Als SportBusiness Agent voor SportUnie wil ik ervoor zorgen dat werkgevers en werknemers / zzp’ers in de sport elkaar vinden, waarbij ik mij richt op de provincie Overijssel. Wat zoekt de één en wat biedt de ander? En hierin de juiste match vinden.  

Mijn gaafste sportmoment:

Het kampioenschap met het eerste elftal van mijn voetbalvereniging in mijn dorp. We waren een echt en hecht team en speelden het hele seizoen met veel energie en plezier. Het leefde in het dorp en op de dag van het kampioenschap was het dan ook één groot feest. Dit zal mij voor altijd bijblijven als een bijzondere prestatie en een gaaf sportmoment.

…….bel of whatsapp mij op 06-27491022

Of stuur een mailtje via het formulier.