Zwembranche

 

Bart Boevink

#TalentScout Zwembranche – Nederland

#SportBusiness Agent Zwembranche – Nederland

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen de zwembranche of ben jij toe aan een sparrend gesprek?

Passie voor zwemmen!

Mijn passie is

Mijn passie is zwemmen en alles wat je daarbij maar kan bedenken. Als ik zou moeten kiezen zijn buiten-zwemgelegenheden mijn favoriet, ik ben dan ook heel blij om te zien dat er buitenbaden het hele jaar opengaan en dat mensen het jaar door buiten gaan zwemmen.

Het liefst ga ik met mijn kinderen naar het zwembad om glijbanen te testen of coach ik mijn waterpoloteam naar grote hoogte.

Wat houd ik mij mee bezig?

Werken in de sport en vooral veel in zwembaden.

Inmiddels loop ik een tijdje mee in de zwembadwereld van stagiair tot manager en van binnenbad naar buitenbad en van projectleider bij verbouwingen tot aan trainer van waterpolo en triatlon verenigingen.

Hierbij heb ik veel geleerd waardoor ik het leuk vind om zwembaden te adviseren en teams te vormen en het beste uit hun bad te halen.

Daarnaast heb ik een zwak voor verenigingsondersteuning. Met vraagstukken als hoe kom ik aan meer vrijwilligers en hoe kan ik dat het beste coördineren en hoe organiseer ik meer evenementen en is het niet tijd voor uitbreiding? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Met mijn ervaring zit het dus wel goed.

Als Talentscout zwembranche probeer ik voor bedrijven de juiste medewerkers te vinden en hun te adviseren hoe je de nieuwe medewerkers het beste aan je kan binden en ik help mensen die op zoek zijn naar een mooie plek in de zwembranche en aan extra handvatten voor die ene plek.

Neem gerust contact met op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mijn gaafste sportmoment

Op nummer 1 is dat toch het olympische goud van de waterpolo dames in Beijing. Maar daarnaast geniet ik ook van die momenten die precies het tegenovergestelde zijn. Dus het verdriet dat de sporters en supporters hebben als het net niet lukt en dan zeker op het laatste moment. Zoals afgelopen jaar bij Max Verstappen iedereen dacht dat Lewis zou gaan winnen totdat die ene safety car roet in eten gooide. Sport is emotie dat is het mooie eraan of je nu voor het wereldkampioenschap gaat of met je vrienden een potje tennis speelt.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als zweminstructeur, zwembadmanager of andere functies bij diverse werkgevers in de zwembranche of ben jij toe aan een sparrend gesprek?

Bel of whatsapp mij op 06-52764537

Of stuur een mailtje naar mij via het contactformulier