Ambassadeur worden van SportUnie?

 

Tijd voor samenwerken, delen en verbinden in de sport

 

Vanuit je sporthart. Met durf, energie en vooral verbinding.

 

Voor sportstudenten, verbinders en opleiders in de sport

Voor passievolle sportstudenten en docenten, trainers en coaches, die studenten, starters en professionals begeleiden naar een sportgerelateerde baan.

Draag jouw sportieve bijdrage en beveel passende afstudeerders, starters, ervaren sportprofessionals aan bij SportUnie. Samen verbinden we werkzoekenden in de sport en delen het succes. En jij, het jeugdsportfonds of ander goed doel, ontvangt een goede vergoeding dat recht doet aan jouw bijdrage.

Onze klanten zoeken sportprofessionals

Het verbinden, zoeken en vinden van de juiste sportprofessionals is één van de vraagstukken die SportUnie voor haar klanten in verschillende sportsectoren en het bewegingsonderwijs oplost. 

Kom jij als sportstudent, docent, trainer, coach of andere rol in contact met werkzoekenden in de sport? Wil jij deze werkzoekenden richting geven en extra kansen bieden voor een baan in de sport? Dan is het handig om in ons netwerk te zitten, waarbij werkzoekenden via SportUnie extra toegang krijgen tot toonaangevende werkgevers.

Wij opereren 100% onafhankelijk. Wij hebben geen mensen in dienst die wij detacheren, maar werken samen met een uitgebreid netwerk van aanbevelende sportprofessionals.

 

Aanbevelen in vijf stappen

1. Inschrijven

U bent sportstudent, docent, trainer, coach van afgestudeerde, startende of ervaren sportprofessionals? Dan is het mogelijk om u in te schrijven in het netwerk van SportUnie. Na inschrijving mag je kandidaten verwijzen om te solliciteren.

2. Aanvraag via de mail

Als een van onze klanten een vacature plaatst bij SportUnie, ontvangt u een aanvraag via de mail. Ken jij personen uit jouw netwerk die een sportieve baan zoeken en die past bij het gevraagde profiel van de klant, dan kunt u reageren door een of meerdere kandidaten aan te bevelen via het talent formulier. Breng de werkzoekenden in contact met de SportUnie vacaturesite, waar de kandidaat op moeten solliciteren.

3. Selectie en aanbevelen

Op basis van de binnen gekomen sollicitatie van de kandidaat, de criteria van de klant, gaat de SportUnie talentcoach de aanbeveelde kandidaten in contact brengen met de werkgever. Een nadere kennismaking met SportUnie of direct bij de klant kan onderdeel van het proces zijn. Sluit het profiel van uw kandidaat aan bij de vacature wensen van de klant, dan stellen wij de kandidaat voor.

4. Screening en contract

Mocht uw aanbeveelde kandidaat aan de slag gaan bij onze opdrachtgever, dan ontvangt u van Sportunie een bevestiging van plaatsing van de aanbeveelde kandidaat. Hier staat een vergoeding tegenover waar u recht op heeft. Voor sommige klanten voeren we een pre-employment screening (PES) uit. Is de screening in orde en zijn de contracten getekend, dan kan de kandidaat aan de slag.

5. Betaling, vergoeding

Na ontvangst van de bevestiging van plaatsing kunt u uw factuur met de afgesproken vergoeding naar ons sturen of wij doneren het bedrag over naar het Jeugdfondssportencultuur* of ander opgegeven goed doel.

Wij betalen uw factuur uit nadat wij het factuurbedrag van onze klant hebben ontvangen. 

 

* Wilt u zelf de vergoeding niet ontvangen? Geen probleem, wij doneren het bedrag aan:

 

Jeugdfondssportencultuur

Of ander door u gekozen goede doel.

Inschrijven als SportUnie ambassadeur?